Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Το τραγούδι για τον Σ. Γκιόλια 3 μήνες μετά το θάνατό του!Πέρασαν τρεις μήνες από τότε που έφυγε τόσο άδικα ο Σωκράτης Γκιόλιας. Ο αδερφός του Νίκος, έγραψε και του αφιέρωσε ένα τραγούδι...

Πέρασαν τρεις μήνες από τότε που έφυγε τόσο άδικα ο Σωκράτης Γκιόλιας. Ο ένας αδερφός του Νίκος, έγραψε και του αφιέρωσε ένα τραγούδι...Εκτός από το τραγούδι, φτιάχτηκε ένα site με βιογραφικά στοιχεία του Σωκράτη αλλά υλικό από την πορεία του στη δημοσιοφραφία.

"Από τον Δεκέμβριο του 2007 μέσα από το troktiko καταφέρνει ουσιαστικά να κάνει πράξη το όραμα του για αδέσμευτη ενημέρωση και ελευθερία λόγου. Ως οραματιστής και δημιουργός της ιδέας ενός ανεξάρτητο μέσου  που θα μπορεί να ενημερώνει τον κόσμο με αξιοπρέπεια αλλά και σάτιρα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, έκανε συνήθεια την διαδικτυακή ενημέρωση . Το «troktiko» κατάφερε πολύ γρήγορα να είναι το πρώτο παγκοσμίως με 1.500.000 (!) ημερήσια επισκεψιμότητα και πάνω από 400 (!) αναρτήσεις την ημέρα, «οδηγώντας» ουσιαστικά πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές να αναπαράγουν τις ειδήσεις του !", είναι κάποια από τα λόγια στη βιογραφία του Σωκράτη Γκιόλια, στο site που φτιάχτηκε για εκείνον με πολλά στοιχεία από τη ζωή του.

Το τίμημα γι'αυτή την ελευθερία λόγου; Η ίδια του η ζωή!


Ο ένας από τα τέσσερα αδέρφια του, Νίκος, έγραψε το παρακάτω τραγούδι για τον Σωκράτη. Ακουσέ το!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου