Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Νέο κόμμα θα ιδρύσει ο Αλέκος Αλαβάνος

Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη έρχεται και η ανακοίνωση και για νέο κόμμα αυτή τη φορά από τον κ. Αλαβάνο.

 Ο Αλέκος Αλαβάνος στη συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος για να καλύψει το κενό που υπάρχει σήμερα, γιατί τα υπάρχοντα σχήματα δεν μπορούν να εκφράσουν σήμερα αυτό που ευαγγελίζεται η Αριστερά.

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού "Ελεύθερη Αττική" Αλέκος Αλαβάνος,σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ,στο πλαίσιο της επίσκεψής του και της ανταλλαγής απόψεων με τους εργαζομένους στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,υποστηρίζοντας ότι είναι καλύτερα να πέσει αυτή η κυβέρνηση, με νόμιμες διαδικασίες, χωρίς να χρειασθεί να φθάσουμε σε αγριότητες ή ακραίες καταστάσεις, όπως συνέβη σε άλλες χώρες που είχαν υπαχθεί στο ΔΝΤ.

Ο Αλέκος Αλαβάνος εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στα Μαζικά Μέση Ενημέρωσης που βρίσκονται κάτω από τεράστιες πιέσεις, απολύσεων,περιορισμούς εισοδημάτων και μια γενικότερη ανασφάλεια. 

Ωστόσο, εξέφρασε την εντύπωσή του,γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν ρώτησε αυτό που προβληματίζει τους διεθνείς αναλυτές, αν πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση και αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ελεύθερη Αττική" χαρακτήρισε καρικατούρα το νέο νόμο για την τοπική Αυτοδιοίκηση, επισημαίνοντας ότι έχουν γελοιοποιήσει τον "Καλλικράτη", ενώ τόνισε ότι ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, αν δεν έχει τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα να συγκρουσθεί με την κυβέρνηση, θα είναι απλώς ένας διοικητικός υπάλληλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου