Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Η ανατρεπτική συνέντευξη του Ψινάκη στην Τατιάνα!Ο γνωστός μάνατζερ βρέθηκε στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!” και μίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου για την υποψηφιότητά του στις Δημοτικές Εκλογές!

Μια απολαυστική συνέντευξη που θα συζητηθεί, έδωσε σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Ηλίας Ψινάκης!
Ο Ηλίας μίλησε για όλα και αντιμετώπισε στην εκπομπή τον πολέμιό του, τον άνθρωπο που είχε ασκήσει βέτο στο Νικήτα Κακλαμάνη να μην το συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του!
Η συνάντηση έγινε στο εστιατόριο Διόνυσος, γιατί ο Ηλίας ήθελε το φόντο της συνέντευξης να είναι... η Ακρόπολη. Η Τατιάνα του έκανε το χατήρι, και παρά το τσουχτερό κρύο η συζήτησή τους ήταν ...φωτιά!
Ο δαιμόνιος μάνατζερ μίλησε για τον προεκλογικό του αγώνα και αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τη δημοσιότητά του για να κερδίσει τις εκλογές. “Δεν θα κάνω αυτά που κοροϊδεύω. Δεν έχω πάει πουθενά αλλού και δεν θα χρησιμοποιήσω τα μέσα ενημέρωσης για τον προεκλογικό μου αγώνα”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος ανέφερει, άλλωστε, ότι όλος αυτός ο πανικός με τα φυλλάδια και τις αφίσες δεν του χρειάζεται, αλλά και δεν είναι νόμιμος, αφού το ανώτερο ποσό που μπορεί να ξοδέψει ένας υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2.500 ευρώ.
Παράλληλα, όσον αφορά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για τη δική του υποψηφιότητα, ο Ηλίας αποκαλύψε πως υπήρχε ένας άνθρωπος που είναι σοβαρός πολιτικός και πρώην δήμαρχος της πόλης, ο οποίος και δεν τον ήθελε στο ψηφοδέλτιο. Ο λόγος για τον κ. Μπεχράκη, ο οποίος είχε εκφράσει αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Ηλία Ψινάκη.
Ωστόσο, ο Ηλίας που διακρίνεται για τον αυθορμητισμό του, όταν τον ρώτησε η Τατιάνα τον λόγο που αντέδρασε ο Θόδωρος Μπεχράκης, εκείνος δεν της απάντησε, αλλά κάλεσε τον ίδιο να έρθει στην εκπομπή και να μιλήσει. “Όταν πληροφορήθηκα ότι ο Ηλίας θα είναι υποψήφιος αισθάνθηκα ότι έχει πέσει ένα αστροπελέκι γιατί δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι υπάρχει πιθανότητα να συνυπάρξουμε. Δεν μπορούσαν αυτά που εκφράζει ο καθένας να συναντηθούν και σε ότι αφορά τη συμμετοχή του στα κοινά θεωρούσα ότι είναι ένας εξωγήινος”, είπε ο κ. Μπεχράκης.


 Δες το βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου