Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Καρατζαφέρης: «Βρήκε παρτενέρ στο τάβλι των συνταξιούχων ο Καραμανλής»

Η εμφάνιση του πρωθυπουργού και όσα είπε στη διακαναλική συνέντευξη, έβλαψαν τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ο πρόεδρος τους ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης

«Άλλη μια διακαναλική του πρωθυπουργού μέχρι τις εκλογές και οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ θα πέσουν σε μονοψήφια ποσοστά» είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, που χαρακτήρισε φοβισμένο τον κ. Παπανδρέου και είπε ότι ουδείς έγινε πιο σοφός και πιο αισιόδοξος από την συνέντευξη. Και κατέληξε: «Ευτυχώς που το Καστρί είναι κοντά στη Ραφήνα και έτσι ο κ. Καραμανλής βρήκε παρτενέρ στο τάβλι των συνταξιούχων. Είναι απλώς θέμα χρόνου».

Η αντίδραση της Δημοκρατικής Αριστεράς


«Η ανακίνηση από τον πρωθυπουργό θέματος πρόωρων εκλογών θα οδηγήσει σε μια παρατεταμένη περίοδο εκλογολογίας, την ώρα που η κοινωνία ζητά δίκαιη κατανομή των βαρών, διέξοδο από την κρίση και εναλλακτικές πολιτικές πέρα από το Μνημόνιο», αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά σε ανακοίνωσή της.

Και προσθέτει: «Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση επιδιώκουν τώρα πια από κοινού, να μετατρέψουν τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε μια ευρεία κομματική δημοσκόπηση. Το πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα στην τεράστια κρίση και στα όρια της χρεωκοπίας, διαμορφώνει για άλλη μια φορά οξεία παλαιοκομματική πόλωση έξω και πάνω από τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών και διαιωνίζει τα αδιέξοδα. Ο δημοψηφισματικός χαρακτήρας που προσδίδει σήμερα στις επικείμενες εκλογές και το ΠΑΣΟΚ μετά από τη ΝΔ, δηλαδή "υπέρ ή κατά των μεταρρυθμίσεων" και "υπέρ ή κατά του Μνημονίου", αποτυπώνει με εύγλωττο τρόπο την αγωνιώδη προσπάθεια του ένοχου πολιτικού συστήματος να διατηρηθεί με όρους παρελθόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου