Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Ε. Παπαρίζου: "Ο Ρέμος είναι αγαπησιάρης. Είναι ο έρωτάς μου"

Η τραγουδίστρια λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο Διογένης με τον Αντώνη Ρέμο μιλά για όλα: τα κιλά που δεν την απασχολούν, τον έλεγχο από το ΣΔΟΕ, την φυλάκιση του Νίκου Παναγιωτίδη και τον αγαπημένο της Τόνι.

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται αυτή την περίοδο σε πρόβες καθώς σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα στο Διογένης Studio με τον Αντώνη Ρέμο. Φυσικά υπάρχει άγχος αλλά είναι δημιουργικό καθώς η ίδια χαίρεται πάρα πολύ με την συνεργασία αυτή. "Ο Αντώνης είναι ένας άντρας πολύ τρυφερός, πολύ αγαπησιάρης. Είναι ο έρωτάς μου", δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town.

H Έλενα έχει βρει τον τρόπο να αφήνει χρόνο στον εαυτό της αλλά και στον κόσμο αφού επιλέγει να μην δουλεύει κάθε χρόνο. Το γεγονός της οικονομικής κρίσης που ανάγκασε τα μαγαζιά να μειώσουν σε δύο τις μέρες λειτουργίας τους την κάνει να φοβάται αλλά πιστεύει ότι χρειάζεται υπομονή. Η καθημερινότητά της ωστόσο δεν έχει αλλάξει αφού είναι από τους ανθρώπους που δουλεύουν από τα 10 τους και όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσ ενα λείψει και ο πρώην συνεργάτης της Νίκος Παναγιωτίδης ο οποίος αντιμετώπισε ποινή για έξι χρόνια φυλάκιση  για εκβιασμό. "Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ", αποκαλύπτει η Έλενα. "Ο Νίκος είναι παιδικός μου φίλος, έχουμε καιρό να μιλήσουμε αλλά εύχομαι να μην ισχύουν αυτά τα πράγματα για εκείνον", συνεχίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου