Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Κατάρες και βρισιές σε γαμήλια τελετή

Σάλος στις Μαλδίβες από την εξευτελιστική συμπεριφορά προσωπικού πολυτελέστατου ξενοδοχείου


Ένα ευκατάστατο ζευγάρι,από χώρα της δύσης,ήθελε διακαώς να ανανεώσει τα δεσμά του γάμου του και επέλεξαν για τοποθεσία το πολυτελές ξενοδοχείο Vilu Reef resort στις Μαλδίβες και τελετή βασισμένη στα τοπικά έθιμα
.Για αυτό και πλήρωσαν,εκτός του κόστους της διαμονής τους,έξτρα 1300 δολλάρια στο ξενοδοχείο που ανέλαβε την οργάνωση της τελετής.
Όμως το προσωπικό κατά τη διάρκεια της τελετής αντί των κλισέ ευχών περί βίου ανθόσπαρτου και καλούς απογόνους,επέλεξε να τους ''στολίσει'' με σχόλια για τα στήθη της νύφης,ότι είναι άπιστα γουρούνια που συνουσιάζονται παράνομα και ότι τα ''νόθα'' παιδιά τους θα έχουν σημάδια στο δέρμα τους.Αυτά,μεταξύ πολλών άλλων κοσμητικών επιθέτων,θα τα ακούσετε στο video όπου αναγράφεται η απαραίτητη μετάφραση για όσους δεν γνωρίζουν άπταιστα τη διάλεκτο Dhivehi.
Το... θέαμα αυτό πήρε τεράστιες διαστάσεις αφού κάποιος από το προσωπικό ανόητα ''έβαλε'' το video στο διαδίκτυο.Επειδή οι Μαλδίβες ζουν από τον τουρισμό οι συνέπειες ήταν άμεσες.
Το προσωπικό απολύθηκε μετά από επέμβαση τόσο του υπουργού τουρισμού όσο και του υπουργού εξωτερικών,οι οποίοι μάλιστα εκτός από την αποζημίωση που κατέβαλαν,ζήτησαν προσωπικά ταπεινή συγγνώμη από το ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου