Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ο Τόλης Βοσκόπουλος στα δικαστήρια για τα χρέη του στην εφορία

Πριν από πέντε μήνες η Ελλάδα ''χόρευε'' στους ρυθμούς του Τόλη Βοσκόπουλου,όχι επειδή ο μεγάλος τραγουδιστής είχε μία νέα επιτυχία αλλά επειδή βίωνε έναν ''ανεπανάληπτο'' διασυρμό για τις οφειλές του στην Εφορία.


Σύμφωνα με την εφορία, ο Τόλης από το 1993 εως το 1997 δεν ''έκοβε'' δελτίο παροχής υπηρεσιών
για τις αμοιβές που εισέπρατε από τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και έτσι έπρεπε να πληρώσει το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ!Τότε πρώτη πλήρωσε το τίμημα,η σύζυγος του Άντζελα Γκερέκου,που αναγκάστηκε να υποβάλλει στον Γιώργο Παπανδρέου την παραίτησή της από τη θέση της υφυπουργού πολιτισμού.
 
Πριν χαθεί το όνειρό του και η περιουσία του,ο Τόλης ξεκίνησε δικαστικό αγώνα υποβάλλοντας αιτήσεις αναιρέσεως κατά των αποφάσεων του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών για τα χρέη του προς την Εφορία.Οι φορολογικές του εκκρεμότητες θα απασχολήσουν και τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων όπου θα δικαστεί ο τραγουδιστής.
 
Οι υποθέσεις ήταν να συζητηθούν σήμερα στο ΣτΕ, αλλά αναβλήθηκαν αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο, λόγω κωλύματος του εισηγητή ,ενώ αναμένεται και η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου