Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ταλαιπωρία για τους Αθηναίους λόγω...Ερντογάν

Δεν φτάνει η καθημερινή ταλαιπωρία από το χάος στους δρόμους της Αθήνας τώρα θα έχουμε περισσότερη ταλαιπωρία λόγω της επίσκεψης του Ερντογάν. Και φυσικά πληρώνοντας και επιπλέον αστυνομική φρούρηση!



Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, λες και έρχεται ο Ομπάμα στην Ελλάδα. Ο τούρκος πρωθυπουργός φτάνει την Παρασκευή το απόγευμα στην Αθήνα. Θα συνοδεύεται από πολυπληθές κλιμάκιο κυβερνητικών στελεχών και επιχειρηματιών.
 
Ειδικότερα εκατοντάδες αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, ακόμα και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), θα διατεθούν για τη φύλαξη των χώρων όπου θα κινηθεί ο κ. Ερντογάν, αρχής γενόμενης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
 
Παράλληλα «ζώνη ασφαλείας» θα δημιουργηθεί περιμετρικά του ξενοδοχείου όπου θα διαμένει, ενώ έντονη θα είναι η παρουσία αστυνομικών και στους χώρους που θα επισκεφτεί, όπως το νέο Μουσείο της Ακρόπολης.
 
Επίσης ισχυρή αστυνομική δύναμη θα επιτηρεί την πρεσβεία της Τουρκίας, ενώ άντρες της ΕΛ.ΑΣ. θα βρίσκονται και σε κτίρια όπου στεγάζονται γραφεία τουρκικών επιχειρήσεων.
 
Ακόμη, αστυνομικοί θα είναι σε επιφυλακή τo απόγευμα της Παρασκευής, καθώς στις 19:00 έχει προγραμματιστεί από μέλη ακροδεξιών οργανώσεων συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην πλατεία Κολοκοτρώνη και στη συνέχεια ενδεχομένως να γίνει πορεία προς τη Βουλή και την τουρκική πρεσβεία.
 
Η Τροχαία θα κάνει κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που θα περιλαμβάνουν απαγόρευση στάσης - στάθμευσης γύρω οπό το ξενοδοχείο αλλά και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας στους δρόμους όπου θα περνά η πομπή με τον Ερντογάν.
 
Δηλαδή θα πληρώσουμε επιπλέον αστυνομικούς, σε δύσκολους οικονομικά καιρούς επιπλέον χρήματα για την φύλαξη του Ερντογάν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου