Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Στον τελικό ο Γιώργος Αλκαίος με το "Οπα"!

Όλο το στάδιο Telenor Arena τραγουδάει στον ρυθμό του "Όπα" με την ελληνική συμμετοχή.

23:50 O Γιώργος Αλκαίος περνάει στον τελικό. Οι άλλες χώρες που πέρασαν είναι οι Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μολδαβία, Ρωσία, Πορτογαλία, Λευκορωσία, Σερβία, Βέλγιο, Αλβανία, Ισλανδία.

23:47 Άρχισε η ανακοίνωση των 10 χωρών που θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου.

23:32 Οι πρώτες εικόνες από το Green Room βρίσκουν τον τραγουδιστή γεμάτο αγωνία αλλά ψύχραιμο και χαμογελαστό. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της ψηφοφορίας.

22:55 Ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends τραγουδάνε "Όπα" καταχειροκτοτούμενοι από το κοινό που δείχνει τον ενθουσιασμό του. "Εδώ μιλούν τα γεγονότα", όπως εύστοχα σχολίασε η Ρίκα Βαγιάνη.



Με σιγουριά εμφανίστηκαν επάνω στην σκηνή ντυμένοι στα άσπρα, όπως ακριβώς και στην τελευταία πρόβα. Κορυφαία στιγμή η εμφάνιση του Λάζου με την λύρα.



22:00 Οι παρουσιαστές της Νορβηγίας μας καλωσορίζουν στον πρώτο ημιτελικό του 55ου διαγωνισμού της Eurovision.





20:12 Ο Γιώργος Αλκαίος και οι συνεργάτες του μόλις έφυγαν από το ξενοδοχείο για το Telenor Arena.

18:00 O τραγουδιστής με την ομάδα του ολοκλήρωσε την τελευταία πρόβα και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο του για λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν την μεγάλη βραδιά. 
16:15 Η ψηφοφορία των Eurofans και των δημοσιογράφων που καλύπτουν την Eurovision έκλεισε, αφού είδαν και τις τελικές. Τα αποτελέσματα δίνουν στο "Όπα" την πρωτιά:



Η ελληνική αποστολή απόψε θα ανέβει στην σκηνή του Όσλο για την μεγάλη μάχη του πρώτου ημιτελικού. Ο Γιώργος Αλκαίος έχοντας κερδίσει τις πρώτες εντυπώσεις θα δικδικήσει με το τραγούδι "Οπα" την πρόκριση στον τελικό.

Μαζί με την Ελλάδα διαγωνίζονται (με σειρά εμφάνισης) οι εξής χώρες: Μολδαβία, Ρωσία, Εσθονία, Σλοβακία, Φινλανδία, Λετονία, Σερβία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Πολωνία, Βέλγιο, Μάλτα, Αλβανία, Πορτογαλία, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία και Ισλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου