Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ο τραγουδιστής Λευτέρης Βαζαίος δεν έχει υποβάλει ποτέ φορολογική δήλωση στη ζωή του

Μετά τον Τόλη Βοσκόπουλου αποκαλύπτεται ότι ο τραγουδιστής Λευτέρης Βαζαίος δεν έχει υποβάλει ούτε μία φορά στη ζωή του φορολογική δήλωση.

Ο γνωστός τραγουδιστής από την καριέρα που κάνει κυρίως σε νησιώτικα τραγούδια δεν έχει υποβάλλει ποτέ στην ενήλικη ζωή του φορολογική δήλωση, ενώ δηλώνει μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε το Mega.

Ο κ. Βαζαίος ενώ διαθέτει αριθμό φορολογικού μητρώου και έχει αρκετά έσοδα από συναυλίες, εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και πωλήσεις δίσκων, δεν έχει υποβάλλει ουδέποτε στη ζωή του φορολογική δήλωση.

Σύμφωνα με έλεγχο που πραγματοποίησαν τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν αυτό το πράγμα, ότι δεν έχει υποβάλλει ποτέ στην αρμόδια ΔΟΥ δήλωση φόρου εισοδήματος.

Σε έγγραφο που παρουσίασε το Mega φαίνεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση από το 2000 γιατί τα έτη πριν από το 2000 έχουν ήδη παραγραφεί.

Η έκθεση των ελεγκτών του ΣΔΟΕ έχει σταλεί στην ΙΗ ΔΟΥ Αθηνών όπου υπάγεται ο Λευτέρης Βαζαίος προκειμένου να του επιβληθούν οι φόροι που πρέπει. Κλήθηκε επίσης σε ακρόαση, αλλά ουδέποτε εμφανίστηκε να δώσει εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου