Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Διόρισαν υπάλληλο στη Βουλή πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας


O λόγος για τη Μερόπη Κάλδή που από το 2003 είναι υπάλληλος της Βουλής και εκείνη με 16 μισθούς.

Συνεχίζονται οι εξοργιστικές προκλήσεις από τη Βουλή, καθώς μετά τους υπαλλήλους με τους 16 μισθούς όπως κανένας άλλος Έλληνας, τις ιλιγγιώδεις σπατάλες με κανάλια και ραδιόφωνα και ιστοσελίδες εκατομμυρίων ευρώ, έρχονται στη δημοσιότητα και νέες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν η πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μερόπη Καλδή έχει πλέον μονιμοποιηθεί ως υπάλληλος της Βουλής από τις 9 Ιανουαρίου του 2003, γεγονός που αποδεικνύει το διάτρητο των προσλήψεων στη Βουλή.

Θέση στη Βουλή έχει πάρει και ο Μανώλης Μαυρομάτης, πρώην ευρωβουλευτής ο οποίος είναι μετακλητός υπάλληλος βέβαια και απασχολείται στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.


Το σίγουρο είναι πως πέρα από το όργιο σπατάλης στη Βουλή, φαίνεται πως έδιναν και έπαιρναν οι ρουσφετολογικές προσλήψεις, κάτι που αποδεικνύεται εύλογα από τον αριθμό των υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, το 2000 οι υπάλληλοι της Βουλής ήταν 643 και το 2004 είχαν φθάσει τους 1.093, δηλαδή 450 υπάλληλοι περισσότεροι, δηλαδή 450 16 μισθοί περισσότεροι.

Η τραγελαφική αυτή κατάσταση όμως με τις προσλήψεις δεν τελείωσε το 2004. Από το 2004 έως τον Σεπτέμβριο του 2009 οι υπάλληλοι της Βουλής έφθασαν από τους 1.093 τους 1.369 υπαλλήλους, δηλαδή 276 περισσότεροι.
Μάλιστα, χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στη Βουλή είναι πως το Σώμα διηνήργησε δικό του διαγωνισμό για την πρόσληψη ειδικών φρουρών, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά για τον λόγο για τον οποίο η Βουλή δεν ζήτησε ο αριθμός των ειδικών φρουρών που ήθελε να ενσωματωθεί στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου