Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

To TLIFE στην avant premiere της σειράς “Το Νησί”!

Συντελεστές και ηθοποιοί της σειράς “To Νησί” βρέθηκαν χθες το βράδυ στην εκδήλωση που έγινε για την παρουσία του πρώτου επεισοδίου στο Μέγαρο Μουσικής. Δες φωτογραφίες στο TLIFE!

Μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στους ηθοποιούς και τους συντελεστές της σειράς “To Νησί” πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μουσική με την βοήθεια της Wind. Το TLIFE βρέθηκε εκεί για να σου μεταφέρει την ατμόσφαιρα.

Γύρω στις 9 το βράδυ πολλοί από τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της σειράς βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής έξω από την αίθουσα “Σκαλκώτα” για να παρακολουθήσουν την avant premiere του πρώτου επεισοδίου Ανάμεσά τους ήταν και η συγγραφέας του bestseller Victoria Hislop, η οποία προλόγισε το επεισόδιο.


Η συγγραφέας Victoria Hislop.

Παρόλο που τα γυρίσματα γίνονται στην Κρήτη και οι ηθοποιοί μένουν για αρκετό καιρό εκεί, πολλοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να βρεθούν στην εκδήλωση. Ανάμεσά τους, η Κατερίνα Λέχου, ο Στέλιος Μάινας, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Όλγα Δαμάνη, η Ευγενία Δημητροπούλου κ.α

Ακόμη, εκεί συναντήσαμε και άλλα ονόματα της ελληνικής showbiz που συνεργάζονται για το Mega, όπως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας που ετοιμάζονται για την πρωινή εκπομπή, αλλά και ο διευθυντής προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος.

Το “Νησί” αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια και τα γυρίσματά του γίνονται εξ’ ολοκλήρου στην Κρήτη και το Λονδίνο. Πιστή στις επιταγές της κρητικής κουλτούρας, λοιπόν, η εκδήλωση είχε έντονο κρητικό άρωμα με λυράρηδες να παίζουν μουσική καθώς οι υπεύθυνοι σέρβιραν ρακόμελο και ρακί στους παρευρισκόμενους.

Η προβολή άρχισε γύρω στις 9 και μισή και η συγγραφέας του βιβλίου βρέθηκε για λίγο στη σκηνή για να πει δυο λόγια για το έργο.


Διαβάστε περισσότερα στο TLife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου