Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ξεκλειδώστε online το iPhone σας, με μία απλή κίνηση!

Οι προγραμματιστές που ασχολούνται με το ξεκλείδωμα του iPhone κυκλοφόρησαν την πρώτη online εφαρμογή που κάνει jailbreak στο iPhone σας με μία απλή κίνηση.


H αλλαγή που έγινε πριν λίγες μέρες στη νομοθεσία των ΗΠΑ κάνει πλέον απολύτως νόμιμη κάθε τροποποίηση στα τηλέφωνα iPhone έτσι ώστε να γίνεται εγκατάσταση όποιων εφαρμογών και βελτιώσεων θέλει.

Με αφορμή αυτό, η γνωστή ομάδα προγραμματιστών Dev Team κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ένα web-based hack.

Μπαίνοντας λοιπόν στο Jailbreakme.com , μπορεί ο χρήστης με μία απλή κίνηση να κάνει jailbreak τη συσκευή του, χωρίς να έχει συνδεθεί με το PC ή το Mac του, μόνο με τη βοήθεια του Safari browser του iPhone του,

Το Jailbreak αυτό, είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις firmware για το iPhone απο το 3.1.2 αλλά και την τελευταία 4.0.1

H αμερικανική υπηρεσία πνευματικής ιδιοκτησίας χρειάζεται χρόνο για να επανεξετάσει το θέμα μετά την δήλωση της Apple ότι το “πείραγμα” του τηλεφώνου είναι παράνομο.

Προς το παρόν όμως η  εταιρία του Κουπερτίνο, από την πλευρά της, εξακολουθεί να δηλώνει ότι όσοι έχουν κάνει jailbreak στα iPhone, iPod ή iPad ακυρώνεται αυτόματα και η εγγύησή του.

Τέλος κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν την Apple να έχει εγκαταστήσει κρυφά στο τελευταίο update, έναν κώδικα ο οποίος θα αναφέρει για κάθε συσκευή της, αν έχει ποτέ παραβιαστεί.

Αν παρόλ' αυτά θέλετε να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας μπορείτε να μάθετε νέα και πληροφορίες στο 
theiPad.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου