Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Έκλεισε ο παρουσιαστής και οι πανελίστες του «Genius»

Υπογράφουν τις επόμενες μέρες με τον ALPHA



Μετά από αρκετό ψάξιμο αλλά και αρκετές αρνητικές απαντήσεις έκλεισε τελικά το ποιοι θα είναι οι συμμετέχοντες στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι του ALPHA, «Clueless Genius».
 
Την παρουσίαση θα αναλάβει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης ενώ στο πάνελ της εκπομπής θα είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Χατζηπαύλου.
 
Βέβαια, κρατάμε ακόμα μία επιφύλαξη γιατί εκκρεμούν οι υπογραφές αλλά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή αφού στα λόγια έχουν όλα συμφωνηθεί!
 
Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι «Άσχετοι φωστήρες» (όπως είναι η μετάφραση του ξένου τίτλου αλλά που δεν θα είναι αυτός) πέρασαν πολλά πριν βρουν τους συμμετέχοντες. Οι υπεύθυνοι του ALPHA έκαναν αρκετά δοκιμαστικά αλλά και εισέπραξαν αρνητικές απαντήσεις, όπως του Πέτρου Φιλιππίδη, προτού καταλήξουν σε αυτή τη σύνθεση των συντελεστών.

Ελπίζουν όμως ότι θα τα πάνε καλύτερα με τους καλεσμένους αφού δίπλα από τους πανελίστες που θα προσπαθούν να δώσουν τη δική τους απάντηση στα ερωτήματα του παρουσιαστή θα είναι σε κάθε επεισόδιο και ένας guest.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι τελικές υπογραφές θα πέσουν μέχρι το τέλος του μήνα και μετά σκοπεύουν να ξεκινήσουν γυρίσματα για την εβδομαδιαία εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου