Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Σήμερα αναμένεται ανακοίνωση μίας νέας υπηρεσίας εντοπισμού θέσης στο Facebook!

To Facebook ετοιμάζεται να ανακοινώσει σήμερα λεπτομερή στοιχεία για τη νέα υπηρεσία που θα εντοπίζει και θα κοινοποιεί την τοποθεσία που βρίσκεται ο κάθε χρήστης.


Εδώ και μήνες το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, κατασκευάζει μία νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες να γνωστοποιούν και να μοιράζονται τη θέση που βρίσκονται έτσι ώστε να βλέπουν αν είναι κάποιος Facebook φίλος τους εκεί κοντά.

Η προσθήκη των νέων χαρακτηριστικών αυτών μπορεί να διευκολύνει και να βοηθάει τους χρήστες, όμως σίγουρα πρόκειται να βοηθήσει οικονομικά το Facebook, καθώς θα δώσει στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και όχι μόνο, τη δυνατότητα να προσελκύουν πελάτες άμεσα μέσα από το site.

Για την ώρα από τους 500εκατομμύρια χρήστες μόνο το 1/5 που έχουν πρόσβαση στο Facebook από τα κινητά τους και σε αυτούς απευθύνεται κυρίως η νέα υπηρεσία.

Για το λόγο αυτό, ίσως χρειαστεί,το Facebook, να κάνει κάποιες αλλαγές πάλι στις ρυθμίσεις ασφαλείας του μιας και δεν πρόκειται όλοι οι χρήστες να θέλουν να κοινοποιούν τις πληροφορίες για το που βρίσκονται σε όλους τους φίλους τους.

Τέλος η ανακοίνωση σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σήμερα το απόγευμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου