Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ρέθυμνο: Εργαστήριο πλαστογραφίας μέσα σε στάνη!

Μία 24χρονη παρίστανε την υπάλληλο της Νομαρχίας
-  Έπαιρνε 4.000€ για κάθε πλαστή ταυτότητα
- Το εργαστήριο πλαστογραφίας είχε στηθεί μέσα σε στάνη
- Διαβάστε πως συνελήφθη επ αυτοφόρω

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης μία 24χρονη γυναίκα που έκανε τη ''δουλειά'' μαζί με 32χρονο φίλο της. Η γυναίκα παρίστανε την υπάλληλο της Περιφέρειας Ρεθύμνης και έταζε σε αλλοδαπούς - κυρίως Γεωργιανούς - ταυτότητες σε χρόνο-ρεκόρ.

Όποιος ήθελε θα έπρεπε να πάει σε μία στάνη του Ρεθύμνου και να κρατάει 4.000€. Εκεί τον περίμενε η 24χρονη, που όντως σε χρόνο-ρεκόρ του έδινε μία ταυτότητα! Με το πέρασμα των ημερών όλο και περισσότεροι επισκέπτονταν την 24χρονη στη στάνη και φυσικά η γυναίκα πίστευε ότι είχε βρει το τέλειο κόλπο για να θησαυρίσει.

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες μέρες. Όταν ένας από τους αλλοδαπούς παραξενεύτηκε και είπε να ελέγξει σε αστυνομικό τμήμα, αν η ταυτότητα που του είχε βγάλει είναι γνήσια. Εκεί αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Η ταυτότητα ήταν πλαστή και ο αλλοδαπός υπέδειξε στους αστυνομικούς την επίμαχη στάνη.

Ένας αστυνομικός παρουσιάστηκε ως αλλοδαπός και την πλήρωσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Τότε η 24χρονη και ο 32χρονος φίλος της, που ψάρευε πελάτες, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα. Εκεί φέρονται να παραδέχτηκαν την ενοχή τους και πλέον σειρά παίρνει η Δικαιοσύνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου