Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

" Τινάζουν" στον αέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χούλιγκαν και ανύπαρκτο κράτος μας έκαναν διεθνώς ρεζίλι!

Οπαδοί του Πανιωνίου θεωρούν "τσιφλκίκι" τους το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και το κατέστρεψαν για να μη παίξει η ΑΕΚ
Τσακίρης: "Είναι αλήτες. Εγώ θα έκλεινα τους συνδέσμους"- Αδαμίδης: "Γραφικός και τσάτσος ο Τσακίρης"!
- Μόνο στην Αθήνα παίζουν οι Σκοτσέζοι - Στο Καραϊσκάκη για το ΑΕΚ-Νταντί
- Κι όλα αυτά επειδή δεν λειτούργησαν τα ποτιστικά στο ΟΑΚΑ


 Γίναμε διεθνώς ρεζίλι και κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται γι  αυτό.  Το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί σε όλα τα επίπεδα (γήπεδα, παράγοντες, οπαδοί, κρατική μέριμνα, αστυνομική προστασία)

Κι όλα αυτά παραμονές ενός αγώνα ελληνικής ομάδας για τα ευρωπαϊκά κύπελλα, από τα οποία οι ομάδες μας ποντάρουν σε εισπράξεις και bonus που συντηρούν οικονομικά τις ΠΑΕ για όλη τη χρονιά!
Η ξεφτίλα του ΟΑΚΑ
Όλα ξεκίνησαν με τη διαπόμπευση που υπέστη το ελληνικό ποδόσφαιρο στο πρόσφατο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Τζένοα στο ΟΑΚΑ. Κάποιοι ανευθυνουπεύθυνοι φρόντισαν να μην αλλάξουν τα ποτιστικά στο μεγαλύτερο γήπεδο της Ελλάδας με το ξηλωμένο χορτάρι να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ήδη ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αμέλεια κάποιων με τον τραυματισμό του Σισέ, που αποτελεί επένυση 12 εκ. ευρώ για την ομάδα.

Η Τζένοα, μια από τις κορυφαίες ομάδες του καμπιονάτο, ήρθε στην Αθήνα με όλα τα νέα της αστέρια που κόστισαν πάνω από 40 εκ. ευρώ και θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να κλείσει ξανά φιλικό στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να δηλώσει τη Λεωφόρο για το ματς με τον Ηρακλή, αλλά η ΑΕΚ, βρέθηκε ξαφνικά χωρίς γήπεδο!
Η ψευτομαγκιά των οργανωμένων του Πανιωνίου
Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αντέδρασαν έτσι οι οργανωμένοι του Πανιωνίου. Προφανώς θεωρούν ιδιοκτησία τους το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και ξεκίνησαν έναν πόλεμο που πάνω απ΄ όλους και απ΄ όλα έβλαψε την ομάδα τους.

Το μίσος για την ΑΕΚ εκφράστηκε με βανδαλισμούς παρά το γεγονός ότι στην διοίκηση του Πανιωνίου συμμετέχει ο κ. Γιώργος Κιντής, πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ.
Η απραξία της αστυνομίας
Σε κανένα οργανωμένο κράτος δεν θα άφησαν οι αστυνομικοί 150 ανεγκέφαλους να καταστρέφουν τον αγωνιστικό χώρο, να βάζουν φωτιά στους πάγκους για οπαδικά "καπριτσια". Για μια ακόμη φορά η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθεί τα έκτροπα και δεν καταστέλει τη βία και τις φθορές στα ελληνικά γήπεδα.

Επιπρόσθετα είναι απαράδεκτο να μην μπορεί να παίξει η ΑΕΚ στο στάδιο Καραϊσκάκη με τον κόσμο της, επειδή τα ΜΑΤ δεν μπορουν να προσατεύσουν το γήπεδο, τις περιουσίες γύρω απ΄ αυτό, τους συνθέσμους του Ολυμπιακού και τους οπαδούς της ΑΕΚ που θα κατέβαιναν στο Φάληρο.
Η ένοχη σιωπή των παραγόντων

Τσακίρης, Αδαμίδης και Μαρινάκης (και οι υπόλοιποιοι πρόεδροι-ιδιοκτήτες ανά περίσταση) σιωπούν και μετά το διεθνές ρεζιλίκι καταδικάζουν ανεγκέφαλους που συντηρούνται από τις ομάδες τους.

Την ίδια ώρα, η Νταντί Γιουνάϊτεντ είναι ανυποχώρητη στο ελληνικό αίτημα να γίνει ο αγώνας σε γήπεδο της επαρχίας.
Οι Σκοτζέζοι είναι ένα οργανωμένο ποδοσφαιρικό κλαμπ, έχουν  κάνει προγραμματισμό (ξενοδοχεία, πτήσεις)
και λογικά αρνούνται  να συμμετάσχουν στο απίστευο γαϊτανάκι της ελληνικής ανοργανωσιάς.

Και να σκεφτεί κανείς πως το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει...
Το χρονικό των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη

Περίπου 150 εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που αντιδρούσαν στο γεγονός ότι παραχωρήθηκε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην Ένωση, εισήλθαν το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και με τα μηχανήματα του κηπουρού (φτυάρια κλπ) έσκαψαν το μεγαλύτερο μέρος του, ενώ έσπασαν πάγκους, καθίσματα και έκαναν σοβαρές ζημιές στα δημοσιογραφικά θεωρεία. 
Η απόφαση του Ερασιτέχνη να δώσει την έγκριση στην ΑΕΚ για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο στον αγώνα με την Νταντί ήταν η αιτία.
Ούτε τα δοκάρια δεν έμειναν στη θέση τους ΦΩΤΟ EUROKINISSIΟύτε τα δοκάρια δεν έμειναν στη θέση τους ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο χλοοτάπητας έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει παιχνίδι την Πέμπτη! Πρόκειται για μια εξέλιξη που μοιάζει με φάρσα και κυριολεκτικά έβαλε φωτιά στην ΑΕΚ. Νωρίτερα οι οπαδοί του Πανιωνίου είχαν καταλάβει τα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Μετά από παρέμβαση της αστυνομίας ακολούθησε κυνηγητό έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, χωρίς ωστόσο να έχουν γινεί γνωστές συλλήψεις. 
Εμφανείς οι ζημιές στο χλοοτάπητα ΦΩΤΟ EUROKINISSIΕμφανείς οι ζημιές στο χλοοτάπητα ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ένα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Έχουν σκάψει το μεγαλύτερο μέρος με φτυάρια και ό,τι άλλο βρήκαν για να μη γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί. Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν!”, τόνισε ο Πάνος Τσελέντης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανιώνιου, ενώ σε έξαλλη κατάσταση ήταν και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ο οποίος είπε μετά το συμβάν: “Είναι αλήτες. Αν ήμουν ακόμα πρόεδρος θα έκλεινα τους συνδέσμους. Εγώ είμαι φανατικά ενάντια στο να δώσουμε το γήπεδο. Ο κ. Κιντής έριξε επανειλημμένα χυλόπιτα στον κ. Αδαμίδη. Με πήρε, για κάποιο λόγο και ο κ. Μπιτσαξής και ο κ. Μελισσανίδης και άλλοι, αλλά σε όλους είπα όχι. Είναι εξευτελιστικό για τον Πανιώνιο, με τις σχέσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με την ΑΕΚ και το πώς μας αντιμετωπίζει στον Τύπο τουλάχιστον, να παραχωρήσουμε το γήπεδο. Ξεφτιλιζόμαστε ως Πανιώνιος, αυτή είναι η θέση μου. Σέβομαι τον Ερασιτέχνη και τις αποφάσεις του. Προφανώς έχει ανάγκη τα 30.000 ευρώ που θα πάρει από την ΑΕΚ. Ο Ερασιτέχνης έχει το πολύ 300 μέλη. Αυτοί που είναι μέσα στο γήπεδο και τα σπάνε να ρωτήσουμε αν βοηθούν”.
Μαζεύουν τα κομμάτια... ΦΩΤΟ EUROKINISSI Μαζεύουν τα κομμάτια... ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από το παιχνίδι της ΑΕΚ, υπάρχει και αυτό του Πανιωνίου  στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Κυριακή. Όπως φαίνεται το γήπεδο της Νέας Σμύρνης δεν μπορεί να φιλοξενήσει καμία από τις δύο αναμετρήσεις και ηδη αναζητούνται λύσεις.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να γίνει ο αγώνας στο “Γ. Καραϊσκακης”, χωρίς την παρουσία κόσμου όμως, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” φοβούνται για νέα επεισόδια. Την Τετάρτη κλιμάκιο της UEFA θα επισκέφθηκε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και το έκρινε ακατάλληλο. Όπως αποκάλυψε το NewsIt o αγώνας με την Νταντί θα γίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 εξαπέλυσε επίθεση στον Κωνσταντίνο Τσακίρη χαρακτηρίζοντας τον “Γραφικό τσάτσο”. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αδαμίδη ΕΔΩ.
Τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης έκαναν τον γύρο του κόσμου. Η χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων.
 
Συγκεκριμένα Η “elmundodeportivo.es” αναφέρει: “80 κουκουλοφόροι σαμποτάρουν το γήπεδο του Πανιωνίου”. Η “thecourier.co.uk” έγραψε: “Οι οπαδοί του Πανιωνίου σαμποτάρουν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Νταντί”, ενώ ανάλογο ήταν και το δημοσιεύμα της “bild.de”: “Άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης κατέστρεψαν το χορτάρι του γηπέδου της Νέας Σμύρνης που θα φιλοξενούσε τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τη Νταντί Γιουνάιτεντ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου