Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

'Επεσε και ο Καραμανλής από το ποδήλατο!

Φορώντας ένα νάρθηκα στο αριστερό του χέρι ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου την περασμένη Κυριακή.

Αυτό φυσικά έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν τί έπαθε ο "Πρόεδρος".

Η απάντηση ήταν απλή: 'Επεσε από το ποδήλατο και έπαθε κάταγμα στο αριστερό του χέρι! 

'Οπως διηγήθηκε στους παρισταμένους, ήταν Σάββατο μεσημέρι και ο πρώην Πρωθυπουργός πήρε το ποδήλατό του για για να κάνει μια μεγάλη βόλτα στη Ραφήνα.

Επιστρέφοντας, είδε έναν πεζό να προπορεύεται και να περπατά αμέριμνος. Ο πεζός δεν κατάλαβε οτι πίσω του ερχόταν ένα ποδήλατο, στο οποίο μάλιστα αναβάτης ήταν ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο πεζός, ξαφνιάστηκε, και την τελευταία στιγμή αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση και να κατέβει από το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα τελικά να πέσει πάνω στον κ. Καραμανλή ο οποίος με την σειρά του έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα στη μέση του δρόμου με φρικτούς πόνους στο αριστερό του χέρι.


Εμφανης ο νάρθηκας στο χέρι του πρώην πρωθυπουργού ΦΩΤΟ EUROKINISSIΕμφανης ο νάρθηκας στο χέρι του πρώην πρωθυπουργού ΦΩΤΟ EUROKINISSI


Γενικά πάντως μπορεί να πει κανείς οτι παρότι λάτρης των σπορ ο πρώην πρωθυπουργός έχει κακό προηγούμενο....

Ποιός ξεχνάει όταν στις 11/03/1998 στην προπόνηση στο γήπεδο της Λεωφόρου με την ομάδα των βουλευτών ο κ. Καραμανλής προσπαθώντας να δείξει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, είχε πάθει ρήξη χιαστών;

Ας θυμηθούμε κι εκείνες τις στιγμές: 


Ολα ξεκίνησαν με χαμόγελα και ποδοσφαιρική δεινότητα...ΦΩΤΟ EUROKINISSIΟλα ξεκίνησαν με χαμόγελα και ποδοσφαιρική δεινότητα...ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Και κατέληξαν κάπως έτσι....ΦΩΤΟ EUROKINISSIΚαι κατέληξαν κάπως έτσι....ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πριν από περίπου δύο χρόνια ατύχημα με το ποδήλατο είχε και ο Γιώργος Παπανδρέου όμως εκείνος είχε κάταγμα στον όγδοο θωρακικό σπόνδυλο, στο ύψος της πλάτης, και κάταγμα μέσης φάλαγγας στον παράμεσο δάκτυλο του δεξιού του χεριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου