Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Πάτησε λάθος… κουμπί και βγήκαν στη φόρα τα ρουσφέτια

Μέγα πολιτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Κύπρο μετά το λάθος της γραμματέως του Άντρου Κυπριανού, να προωθήσει ένα e-mail με αιτήματα για ρουσφέτια σε όλα τα ΜΜΕ!

Όλα ξεκίνησαν όταν η γραμματέας του γ.γ. του ΑΚΕΛ αντί να προωθήσει σε εκείνον το μήνυμα όπου με διάφορα αιτήματα, μεταξύ των οποίων και δυο ρουσφέτια, έκανε λάθος στην αποστολή και το έστειλε στα .......

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το πρώτο αίτημα έχει να κάνει με τη θέση του αρχιτελώνη, όπου άτομο που αναφέρεται στο e-mail ως «Μιχάλης» προτείνει για τη θέση μια γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι παντρεμένη με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΗΚΟ. Μέχρι σήμερα, αναφέρεται στο μήνυμα, η θέση προοριζόταν για συγγενικό πρόσωπο ενός βουλευτή του ΑΚΕΛ. Αλλά τονίζεται ότι αν η θέση δοθεί στο άτομο που προτείνει, θα είναι υπόχρεος και ο Μάριος Κάρογιαν προς το ΑΚΕΛ και τον Πρόεδρο.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά κάποιο μέλος του κόμματος που παραπονιέται ότι ενώ απολύθηκε η αδερφή του που εργαζόταν στην Αμερικάνικη Πρεσβεία ως καθαρίστρια εδώ και 14 μήνες το Κόμμα δεν έκανε κάτι. Μάλιστα ο συγκεκριμένος επικοινώνησε με τον Σωτήρη Καϊάφα και του είπε ότι δεν θα ξαναψηφίσει αν δεν τον βοηθήσουν. 



Οι αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει σάλο στην Κύπρο. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Σταύρος Ευαγόρου, επεσήμανε ότι όπως συμβαίνει και σε άλλους πολιτικούς χώρους, αρκετός κόσμος επικοινωνεί καθημερινά μαζί τους, είτε για να εκφράσει τις απόψεις του, είτε για να εκφράσει κάποιο παράπονο, είτε για να ζητήσει συγκεκριμένη βοήθεια για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Το ΑΚΕΛ, πρόσθεσε, συμπεριφέρεται πάντοτε μέσα στα πλαίσια της διαφάνειας και της αξιοκρατίας. «Το κάθε σχόλιο περιττεύει», ήταν η απάντηση του ΔΗΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου