Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ένα χρόνο χωρίς τον Βασιλιά της Ποπ

Ένας χρόνος πέρασε από τον ξαφνικό θάνατο του Βασιλιά της Ποπ Μάικλ Τζάκσον και τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του παραμένουν αναπάντητα.
Το αστέρι του Michael Jackson πάντα θα λάμπει....ΦΩΤΟ REUTERS

Χιλιάδες θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις σε όλον τον κόσμο για την πρώτη επέτειο του θανάτου του, ενώ πολλοί αναμένεται να βρεθούν στο νεκροταφείο του Λος Άντζελες όπου βρίσκεται ο τάφος του βασιλιά της ποπ.



Ο Τζάκσον πέθανε πριν ένα χρόνο σε ηλικία 50 ετών από υπερβολική δόση φαρμάκων στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, λίγες εβδομάδες πριν την πολυαναμενόμενη επανεμφάνισή του στο Λονδίνο.
Οι θαυμαστές του θα επισκεφτούν το νεκροταφείο Φόρεστ Λον στο Γκλεντέιλ στα περίχωρα του Λος Άντζελες. Όμως η πρόσβαση στο μαυσωλείο όπου βρίσκεται η σορός του Τζάκσον έχει απαγορευτεί και όσοι βρεθούν στο νεκροταφείο θα μπορέσουν μόνο να φτάσουν μέχρι το εξωτερικό του επιβλητικού κτίσματος.
Επίσης τόπος προσκυνήματος είναι και το σπίτι της οικογένειας Τζάκσον σε προάστιο του Λος Άντζελες, όπου ήδη εκατοντάδες θαυμαστές του Μάικλ έχουν αφήσει λουλούδια και αναμνηστικά.
Η επίσημη τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Γκάρι της Ιντιάνα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάικλ Τζάκσον, όπου η μητέρα του Κάθριν θα κάνει τα αποκαλυπτήρια μνημείου.
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς στην οποία είναι πιθανόν να παραβρεθούν μέλη της οικογένειας Τζάκσον.
Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί σε όλον τον κόσμο είναι και μια έκθεση στο Τόκιο με προσωπικά αντικείμενα του σταρ στη διάρκεια της οποίας περίπου 500 θαυμαστές του θα μπορούν έναντι 900 ευρώ να κοιμηθούν με υπνόσακους ανάμεσα στη Ρολς Ρόις και στα ρούχα του διάσημου τραγουδιστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου