Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο Ψινάκης στο τιμόνι του «Όμορφου κόσμου το πρωί»


Ο Ηλίας εναντίον της Ελένης Μενεγάκη

Ήταν ανήμερα της εορταστικής εορτής της Ελένης Μενεγάκη όταν ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της για να της πει χρόνια πολλά και να της ευχηθεί. Μάλιστα ο Ψινάκης έκανε και ένα σπουδαίο «δώρο» στην «ωραία Ελένη» αφού η παρουσία του στον «Καφέ με την Ελένη» ανέβασε αρκετά τις τηλεθεάσεις της εκπομπής της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως εκείνη τη μέρα, η εκπομπή της Μενεγάκη βρέθηκε πρώτη στην κατάταξη της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης κερδίζοντας τους Καραμέρο-Χαριτάτο ακόμα και στο γενικό σύνολο πληθυσμού. Συγκεκριμένα ο «Καφές με την Ελένη» είχε κάνει στο γενικό σύνολο, μέσο όρο τηλεθέασης 18,5% έναντι 17,3% της εκπομπής «10 με 1 μαζί» του ΑΝΤ1 και 12,4% της εκπομπής «Όμορφος κόσμος το πρωί» του MEGA. Επίσης, στο νεανικό κοινό ο «Καφές με την Ελένη» είχε κάνει μέσο όρο 29,1%, το δίδυμο Καραμέρος-Χαριτάτος 16,6% και η πεντάδα του «Όμορφου κόσμου» 14,5%!

Φαίνεται όμως ότι το «δώρο» της πρωτιάς και της υψηλής τηλεθέασης που έκανε ο Ψινάκης στη Μενεγάκη, τώρα… θα της το πάρει πίσω!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Ψινάκης θα βρεθεί απέναντι από τη Μενεγάκη. Όχι όμως στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπως πολλοί θα περίμεναν αφού το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι εκπομπή του ίδιου καναλιού αλλά… απέναντι και συγκεκριμένα στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» του MEGA. Έτσι, την ερχόμενη Παρασκευή ο Ψινάκης πρόκειται να βρεθεί στο πλατό της πρωινής εκπομπής του MEGA για να κάνει… ό,τι θέλει.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της πρωινής εκπομπής σκοπεύουν να αφήσουν τον Ψινάκη στο «τιμόνι» -όπως χαρακτηριστικά είπαν σε σύσκεψη- για να κάνει ό,τι θέλει, ελπίζοντας ότι έτσι ο «Όμορφος κόσμος τους» θα γίνει πιο… όμορφος και στις τηλεθεάσεις!

Βέβαια, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν η πεντάδα των παρουσιαστών θα μπορούν να… χειριστούν τον Ψινάκη αλλά μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα αντιδράσουν στο κανάλι του Αμαρουσίου, βλέποντας τον «δικό τους κριτή» να… ομορφαίνει τον κόσμο των αντιπάλων τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου