Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ! (Κοινοποιήστε το παντού!)

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ

Δώστε προσοχή και γνωστοποιήστε το σε όλους τους γνωστούς σας, έχουν δεν έχουν παιδιά οι ίδιοι. Εκείνοι μπορεί να τα προωθήσουν σε άλλους και η αλυσίδα να σώσει ένα παιδί, και μόνο για αυτό αξίζει λίγα λεπτά από το χρόνο σας. Πρέπει να παρατηρούμε τα πάντα, σκεφτείτε ότι κάποιο από τα σύμβολα μπορεί να το έχουμε σαν κόσμημα και εμείς (εν αγνοία μας) γιατί μας έκανε "κλικ" και μας άρεσε. Δίνουμε άθελά μας στόχο. Προσοχή και πάλι προσοχή. Τα σύμβολα των παιδόφιλων-παιδεραστών είναι κοσμήματα (βραχιόλια, καδένες, δαχτυλίδια), καθώς και τατουάζ για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους.
Τα σύμβολα πιο συγκεκριμένα είναι:


Το BLogo, «boylover» που συμβολίζεται από δύο μπλε τρίγωνα, το ένα μέσα στο άλλο, σε σπειροειδή μορφή, και υποδηλώνει την προτίμηση στα αγόρια.
Το LBLogo, «littleboylover», που συμβολίζεται από ένα παρόμοιο σχέδιο του Blogo, χωρίς γωνίες, και υποδηλώνει την προτίμηση στα μικρά αγόρια.

Το Glogo, «Girllover», που συμβολίζεται από δύο καρδιές η μία μέσα στην άλλη και υποδηλώνει την προτίμηση στα κορίτσια.

Το Clogo, «Childlover», που συμβολίζεται από μια πεταλούδα που τα φτερά της έχουν σχήμα καρδιάς και υποδηλώνει την προτίμηση και στα δύο φύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου