Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Με αφορμή το νέο όργιο φημών για νέες περικοπές στους υπαλλήλους της Ελληνικής Αστυνομίας θα ήθελα εγώ ο ανώνυμος Αστυνομικός να απευθυνθώ στους συνδικαλιστές μου, σε αυτούς που κατά κύριο λόγο «προστατεύουν» εμένα αλλά και τους περισσοτέρους Αστυνομικούς.




Κύριοι Συνδικαλιστές νομίζω ότι έφτασε η ώρα για πραγματικούς αγώνες. Ο κλάδος μας εδώ και μερικούς μήνες «κυριολεκτικά» προασπίζεται το Δημοκρατικό Πολίτευμα αλλά συνάμα είναι και αυτός που δέχεται τις περισσότερες επιθέσεις όλων των μορφών.
Κύριοι Συνδικαλιστές, νομίζω ότι έφτασε η ώρα να βγούμε στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα. Οι πρωτοβάθμιες πρέπει να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους, αν θέλουμε να λέμε ότι υπάρχει «συνδικαλισμός» στην περιφέρεια.
Κύριοι Συνδικαλιστές, σταματήστε να μας καλείτε συνέχεια σε εγρήγορση, περιμένοντας το «χτύπημα», γιατί αυτό θα είναι τελειωτικό.
Κύριοι Συνδικαλιστές, περαιτέρω περικοπές στον κλάδο μας θα δημιουργήσουν προβλήματα επιβίωσης στις οικογένειες μας. Με συναντήσεις «και μόνο» δεν λύνονται τα προβλήματα μας.
Κύριοι Συνδικαλιστές, αναλογιστείτε την ευθύνη σας απέναντι σε αυτούς που εκπροσωπείται.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ(για λόγους ευνόητους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου