Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Σοκ! Χιλιάδες ευρώ στον ΟΣΕ για σπα και κρυσταλλοθεραπείες

Αύξησαν το χρέος του ΟΣΕ κατά 150 εκ. ευρώ σε δύο χρόνια. Τα golden boys επισκέπτονταν σπα και συμμετείχαν σε προγράμματα χαλάρωσης σε αλατοσπήλαια!

Ένα ακόμα σκάνδαλο ήρθε να προστεθεί στο ιστορικό του ΟΣΕ. Σε έρευνα του υπουργείου Υποδομών που δημοσιεύει η εφημερίδα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ", παρουσιάζονται στοιχεία για τα εξωφρενικά μπόνους και τα επιδόματα που έπαιρναν γαλάζια golden boys και τα οποία αύξησαν το χρέος του οργανισμού μέσα σε δύο χρόνια κατά 150 εκ. ευρώ!

Στις παροχές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τα στελέχη της, συμπεριλαμβάνονταν μεταξύ άλλων και η κάλυψη μέσω ειδικών κονδυλίων θεραπειών σπα, συνεδριών κρυσταλλοθεραπείας και προγραμμάτων χαλάρωσης σε αλατοσπήλαια!

Σύμφωνα με την έρευνα, το 2009, ενώ μειώθηκε ο αριθμός των εργαζομένων, το κόστος μισθοδοσίας παρουσίασε αύξηση 22%. Από 248 εκ. που ήταν το 2004 ανέβηκε στα 302 εκ. το 2009. Το έλλειμμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα τελευταία τρία χρόνια έφτασε τα 700 εκ. ευρώ, με τις συνολικές δανειακές υποχρεώσεις του οργανισμού να ανέρχονται σε 1,56 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου