Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Ταλαιπωρία επιβατών – Κλειστό από σήμερα το τμήμα Αττική - Φάληρο του ΗΣΑΠ - Κλειστοί για 5 μήνες και άλλοι σταθμοί

Η ταλαιπωρία των επιβατών του ηλεκτρικού δεν έχει τελειωμό και μάλιστα καλοκαιριάτικα! Για 5 μήνες κλείνουν οι πιο κεντρικοί σταθμοί


Κλειστό θα παραμείνει από σήμερα και έως τη Δεύτερα 9 Αυγούστου το τμήμα Αττική - Φάληρο του ΗΣΑΠ, λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Όπως ανακοίνωσε ο ΗΣΑΠ, για το τμήμα αυτό, το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα ως εξής:

-Για τη διαδρομή Αττική – Μοναστηράκι, με τις γραμμές 2 και 3 του Μετρό (Αττική – Σύνταγμα - Μοναστηράκι)

- Για τη διαδρομή Ομόνοια - Φάληρο, με τη λεωφορειακή γραμμή Χ19.


Η ταλαιπωρία όμως δεν σταματά εδώ. Μοναστηράκι, Ομόνοια και Βικτώρια τέλος μέχρι το... τέλος του χρόνου. Ο εκσυγχρονισμός του ΗΣΑΠ είναι ταλαιπωρία για τους πολίτες. Οι περισσότεροι σταθμοί είχαν κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004. Όμως τότε φαίνεται πως δεν...έφτασαν τα χρήματα για να εκσυγχρονιστεί ο ηλεκτρικός της Αθήνας!
 
Έτσι αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν και άλλο εκατομμύρια επιβατών και ανάμεσα τους και τουριστών. Τους προηγούμενους περίπου 16 μήνες έκλειναν σταδιακά αρκετοί σταθμοί. Τώρα ήρθε η σειρά τριών από τους πιο κεντρικούς σταθμούς του ΗΣΑΠ.
 
Το Μοναστηράκι και την Ομόνοια που εκτός από εκατομμύρια πολιτών χρησιμοποιείται τώρα το καλοκαίρια και από εκατομμύρια τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν τα ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
 
Ο τρίτος σταθμός που κλείνει είναι αυτός στην Πλατεία Βικτωρίας που χρησιμοποιείται επίσης από τουρίστες αφού είναι ο σταθμός που μπορεί κάποιος να κατεβεί για να επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελλάδας!
 
Οι σταθμοί αυτοί θα παραμείνουν κλειστοί για 5 μήνες. Έτσι εφοδιαστείτε με αρκετή υπομονή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου