Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Στοπ στις αναρτήσεις σήμερα στο troktiko σε ένδειξη πένθους - Στείλτε μας τα σχόλιά σας

Βαρύ το πένθος σήμερα, ημέρα που θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο Σωκράτης Γκιόλιας. Το Troktiko, πνευματικός πατέρας του οποίου ήταν ο Σωκράτης, σήμερα σε ένδειξη πένθους δεν έχει ανεβάσει από τις 7.15 καμμία άλλη ανάρτηση.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΝ BLOG σας αναφέρουμε ότι ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ του troktiko.blogspot.com
ήταν του Σωκράτη Γκιόλια!ΝΑΙ η ιδέα και το όραμα αυτού του blog άνηκε στον Σωκράτη Γκιόλια και όλοι εμείς πορευτήκαμε με τούτη την ιδέα,ενός ανεξάρτητου blog που θα μπορούσε να είναι η φωνή όλων σας.Αυτό που ήθελε ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι να υπάρχει ένα ανεξάρτητο μέσο στο οποίο όποιος αισθάνεται αδικημένος, να μπορεί να εκφράσει το παράπονο του,την καταγγελία του χωρίς δόλο και σκοπιμότητες!Και βάση αυτού πορευτήκαμε όλοι εμείς χωρίς καλά καλά να γνωριζόμαστε μεταξύ μας αφού άλλωστε ...είμαστε χιλιάδες! Η ανιδιοτέλεια ήταν πάντα ο οδηγός μας για να βάζουμε το οποιοδήποτε κείμενο!Αυτό πλήρωσε ο Σωκράτης Γκιόλιας.Για όλους εμάς ουσιαστικά πλήρωσε..
όσο για το κείμενο που μπήκε νωρίτερα,συγχωρέστε μας υπάρχουν και νέα παιδιά που όντως δεν γνώριζαν το Σωκράτη μας και το ΟΡΑΜΑ του για το οποίο και πλήρωσε.Το όραμα του Σωκράτη ήταν να μην ανήκει σε κανέναν,,,Οι τίτλοι ιδιοκτησίας ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ! 

  Το Press-gr κάνει και σήμερα εκτενή αναφορά με πολλά σχόλια χρηστών


Πολύ δύσκολο να γράφεις για το συγκεκριμένο γεγονός τέτοιες ώρες. Είμαι σοκαρισμένος από το συμβάν και πραγματικά δεν ξέρω τι θέλω να γράψω. Απλά ξεκίνησα το παρόν άρθρο, μόνο και μόνο γιατί πιστεύω πως είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Για όσους δεν ξέρουν τι συνέβη, νωρίτερα σήμερα, δολοφόνησαν το δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια.
Δολοφονία έξω από το σπίτι του. Έξω από την οικογένειά του. Στην γειτονιά του. Δεν ξέρω ποιος το έκανε. Πιθανώς να μη μάθουμε ποτέ. Δεν πάει το μυαλό μου. Φαντάζομαι πως όλοι κάνουν υποθέσεις, αλλά δε νομίζω να είναι τόσο εύκολη η ιστορία. Εξάλλου, μιλάμε για ένα δημοσιογράφο από τους αγαπημένους των πολιτών, κυρίως λόγω διαδικτύου. Χωρίς φύλακες, χωρίς θωρακισμένο όχημα, ένας άνθρωπος που δεν ήταν ούτε καν 40 ετών, πατέρας ενός παιδιού δύο ετών.
Ο στόχος, πέρα από τον Σωκράτη, ήταν τα blogs, το ραδιόφωνο, η δημοσιογραφία, η δημοκρατία. Μία κοινωνία που τρομοκρατείται, δεν είναι ελεύθερη. Κρίμα για την Ελλάδα του 2010. Συλλυπητήρια στην στενή και «ευρύτερη» οικογένειά του, εύχομαι να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί. Όχι για την τιμωρία, για την Ελλάδα. R. I. P.

Αυτά γράφει το neolaia.gr και μιλάει για Δολοφονία της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου