Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Γιατί ο Σάκης πετάει το σακάκι του στο κοινό σε κάθε συναυλία;

Συνεργάτης του Σάκη Ρουβά μας αποκάλυψε το highlight των συναυλιών του διάσημου καλλιτέχνη!

Συνεχίζει δυναμικά τις συναυλίες του σε Ελλάδα και Κύπρο ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς. Ο λαμπερός καλλιτέχνης, που με το περασμά του κάνει τις θαυμάστριές του να παραληρούν βρέθηκε χθες στη Λάρνακα και εντυπωσίασε το κοινό. Ο Σάκης αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για την Κύπρο, όπου και είχε προγραμματίσει μια μοναδική συναυλία, φρόντισε μάλιστα να ενημερώσει τις θαυμάστριές του για αυτό ανεβάζοντας φωτογραφία με το κινητό του στο twitter του. Το ταξίδι του ήταν πολύ καλό και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει.

Το κοινό του τον υποδέχεται πάντα  με ενθουσιασμό και χαρά και τον αποθεώνει για το εξαιρετικό μουσικοχορευτικό θέαμα που προσφέρει. Χαρακτηριστικές ήταν και οι εικόνες από τη συναυλία που έδωσε στην Κόρινθο, όπου οι θαυμαστές του τον χειροκρότησαν με την καρδιά τους.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, που βρίσκεται στην καλύτερή του φάση και κάνει τεράστια επιτυχία, εντυπωσιάζει κάθε φορά τους θαυμαστές τους με τα χορευτικά, τις μουσικές του ικανότητες, αλλά και το πάθος που βγάζει πάνω στη σκηνή. 
Το highlight της βραδιάς, όπως αποκάλυψε και στενός του συνεργάτης στο TLIFE είναι η στιγμή που ο Σάκης πετάει το σακάκι του στο κοινό.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο διάσημος τραγουδιστής επέλεξε να κάνει αυτήν την κίνηση σε κάθε συναυλία της φετινής περιοδείας του, να πετάει δηλαδή κάθε φορά ένα σακάκι του στους θαυμαστές. Αξίζει, βέβαια, να αναφέρουμε πως το σακάκι που αποχωρίζεται κατά τη διάρκεια της συναυλίας είναι από την collection ρουχων, που έχει σχεδιάσει ο ίδιος και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη από τα Sprider Stores.
 
Ο Σάκης φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις φετινές του συναυλίες και χάρηκε πολύ που πήγε στην Κύπρο. “Ο Σάκης αγαπά πολύ την Κύπρο και χάρηκε που πήγε εκεί για συναυλία!”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του
 
Παράλληλα, ο Σάκης Ρουβάς, λίγο πριν την αναχώρηση του για τη Λάρνακα, μίλησε στο star. “Με τη συναυλία που θα κάνουμε θα κλείσει το Φεστιβάλ της Λάρνακας. Νιώθω όμορφα στην Κύπρο και σίγουρα μια φορά το χρόνο την επισκέπτομαι”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου