Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Λεωνίδας Θεόκλητος και ο Μίνος Μωυσής η νέα διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής



Καθήκοντα μη εκτελεστικού προέδρου αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Θεόκλητος και ο Μίνος Μωυσής καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Εθνική Ασφαλιστική. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Δούκας Παλαιολόγος, μέχρι σήμερα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποχωρεί από την εταιρία.

    Ο κ. Λ. Θεόκλητος έχει διατελέσει αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Εγνατίας Τράπεζας, διευθύνων σύμβουλος στην Τράπεζα Κεντρικής Ελλάδος, αντιπρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και υπήρξε μέλος σε διοικητικά συμβούλια εταιριών του χρηματοπιστωτικού τομέα και εμπορικών εταιριών. Ο κ. Μ. Μωυσής είναι αναλογιστής, με μακρόχρονη εμπειρία στο αντικείμενο της ιδιωτικής ασφάλισης. Στην Εθνική Τράπεζα είχε μια 5ετή πορεία αρχικά ως επικεφαλής του Bancassurance, στη συνέχεια ως γενικός διευθυντής του δικτύου των καταστημάτων της και ως γενικός διευθυντής λιανικής τραπεζικής και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ομίλου της Εθνικής.

    Η νέα διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής αναλαμβάνει το έργο της σε μια κρίσιμη περίοδο, με τους ακόλουθους έξι βασικούς στόχους:

    - Την περαιτέρω ενδυνάμωση των αποτελεσμάτων της εταιρίας.

    - Την προετοιμασία της, ενόψει του νέου κανονιστικού περιβάλλοντος για τις ασφαλιστικές εταιρίες.

    - Την αξιοποίηση των μεγάλων περιθωρίων συνέργειών της με την Εθνική Τράπεζα.

    - Τη δημιουργία νέων προϊόντων σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της.

    - Την αποτελεσματικότερη οργάνωση των λειτουργιών της.

    - Τη δυναμική ανάπτυξη των πωλήσεών της, μέσω των πολλαπλών δικτύων παραγωγής, που διαθέτει.

    Η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας αποδίδει στρατηγική σημασία στην Εθνική Ασφαλιστική η οποία, κατέχοντας την πρώτη θέση τόσο στον κλάδο ζωής όσο και στους γενικούς κλάδους ασφάλισης, είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς. Οι πρόσφατες εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον ευνοούν την περαιτέρω διάδοση της χρήσης των ασφαλιστικών προϊόντων και δημιουργούν ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης της Εθνικής Ασφαλιστικής, τις οποίες η εταιρία καλείται να αξιοποιήσει ταχύτατα και αποτελεσματικά προς όφελος των πελατών, των εργαζομένων και του μετόχου της. Επίσης, η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας ευχαρίστησε τον απελθόντα πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Δ. Παλαιολόγο, για τη σημαντική σύμβολή του στην ανάπτυξη της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου