Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Η γιορτή του ποδοσφαίρου που δεν έγινε ποτέ


Ένας τελικός κυπέλλου σε κάθε χώρα αποτελεί ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό γεγονός, στην Ελλάδα όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ο Παναθηναϊκός πήρε την κούπα όμως τα επεισόδια ήταν αυτά που επισκίασαν τα πάντα.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής με δήλωση του εξέφρασε την απογοήτευση του για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι οι αποφάσεις που έχει πάρει η πολιτεία ισχύουν κανονικά, βάζοντας ακόμη μία φορά τέλος στις μετακινήσεις οπαδών.

"Δεν ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Ήταν ένας απλός τελικός. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία, αλλά και κάθε αστυνομικό προσωπικά, για την προσπάθεια που έκαναν αφήνοντας τα σπίτια τους το Σαββατοκύριακο, για να προστατεύσουν τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα, την περιουσία και την οδική ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Ελπίζω πως θα έρθει κάποτε η ώρα που ο τελικός Κυπέλλου και κάθε ποδοσφαιρική συνάντηση δε θα πραγματοποιούνται υπό συνθήκες που προσιδιάζουν σε κατάσταση πολιορκίας και όχι σε αθλητικές συναντήσεις. Όλες οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου, οι φίλαθλοι που αγαπούν την ομάδα τους και το ποδόσφαιρο, οφείλουν να συνταχθούν με την ελληνική πολιτεία προς αυτή την κατεύθυνση. Οι αποφάσεις της πολιτείας έχουν ανακοινωθεί και ισχύουν στην ολότητά τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου