Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ο Α. Σαμαράς διέγραψε τον Α. Παυλίδη από τη Ν.Δ.

Η πρώτη διαγραφή από τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. αφορά τον Αριστοτέλη Παυλίδη και έπεται και συνέχεια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του NewsIt.

Σήμερα την 27η Απριλίου 2010 συνήλθε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Προέδρου της κ. Ιωάννη Τραγάκη, κατόπιν εγγράφου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπεται στην Επιτροπή με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Αριστοτέλης Παυλίδης.

Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στο ανωτέρω έγγραφο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή ότι με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του ο κ. Αριστοτέλης Παυλίδης προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος.

Κατόπιν τούτου, με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφει οριστικά τον τέως Βουλευτή κ. Αριστοτέλη Παυλίδη από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Τις διαγραφές είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ομιλία του στην Καλαμάτα με τη φράση “το πότε θα κάνω ταμείο θα το δείτε” ερμηνεύονται ως η αρχή του τέλους για στελέχη που πλήγωσαν και με τη στάση τους εξακολουθούν να πληγώνουν την παράταξη.

Ψηλά στη λίστα των διαγραφών βρίσκονται και τα ονόματα των κυρίων Βουλγαράκη, Ρουσόπουλου και Μπασιάκου, ενώ η περίπτωση του Πέτρου Δούκα προβληματίζει πολύ και τον Αντώνη Σαμαρά.

Πολλά θα κριθούν από τις εξελίξεις στα σκάνδαλα siemens και Βατοπεδίου και έτσι μπορεί να βρεθούν στη λίστα και τα ονόματα του Α. Κοντού και του Κ. Κιλτίδη...

Πολλές βολές πάντως δέχεται και ο Πρ. Παυλόπουλος, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Ι. Παπαθανασίου (αν και οι περισσότεροι χρεώνουν τα λάθη στην οικονομία στον Γ. Αλογοσκούφη)

Βέβαια όπως τονίζουν με νόημα όλοι στη Ρηγίλλης η λίστα (ή οι λίστες) είναι στο συρτάρι του προέδρου και κανείς δεν γνωρίζει όλα τα ονόματα πλην του ίδιου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου