Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Ξύλο μετά μουσικής στο πράσινο γλέντι


Οι κυπελλούχοι Ελλάδος γιόρτασαν στα μπουζούκια την κατάκτηση του νταμπλ, όμως και πάλι κάποιοι θέλησαν να τους το χαλάσουν. Ένταση και μικροσυμπλοκές εντός του νυχτερινού κέντρου μεταξύ θαμώνων.

Το ξύλο που έπεσε στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του τελικού φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό για κάποιους και έτσι αποφάσισαν να πιαστούν στα χέρια και στα μπουζούκια.

Ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το προπονητικό επιτελείο γιόρταζαν με μεγάλο κέφι την κατάκτηση του κυπέλλου κάποιοι από τους πελάτες του νυχτερινού κέντρου "Theatro" ενοχλήθηκαν από τους πράσινους πανηγυρισμούς και άρχισαν να φωνάζουν.

Φίλαθλοι των πράσινων που ήταν στο μαγαζί αντέδρασαν και για περίπου 10 λεπτά στήθηκε καβγάς. Ο Βασίλης Καρράς προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα κάτι που τελικά έγινε αλλά ήδη οι παίκτες είχαν λάβει την απόφαση να φύγουν και να συνεχίσουν αλλού το πάρτι.

Αυτό έγινε στο "Ακρωτήρι" το οποίο ήταν επιθυμία κυρίως των ξένων παικτών. Εκεί το σόου κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου