Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Οργιάζουν οι φήμες για οικονομικό σκάνδαλο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Το τελευταίο διάστημα στο kefalonia Press φθάνουν «καταγγελίες» για συγκεκριμένο στέλεχος της περιφέρειας που με την συμπεριφορά του δεν εξοργίζει μόνο τις υπηρεσίες, αλλά και την Ιπποκράτους, αφού τα ανδραγαθήματα του έχουν φθάσει και σε πολύ υψηλά κλιμάκια .


Προσπαθώντας να ελέγξουμε την αλήθεια των καταγγελιών επικοινωνήσαμε με περιφερειακά Blogs και sites και βεβαιωθήκαμε ότι και αυτοί είναι δέκτες των ίδιων καταγγελιών...



Στην Κέρκυρα συζητούνται έντονα συγκεκριμένες περιπτώσεις τιμολογίων αρκετών χιλιάδων ευρώ, τα οποία ενώ σπαταλήθηκαν για προσωπικά έξοδα , δόθηκαν για πληρωμή στις υπηρεσίες.

Στους κύκλους των τουριστικών γραφείων της Κέρκυρας συζητούνται συγκεκριμένες περιπτώσεις πολυδάπανων ταξιδιών για προσωπική προβολή και… ευλογία, για απίστευτα ακριβά δώρα στους τόπους επίσκεψης και γενικά χλιδή , ανεπίτρεπτη, παράλογη και αν είναι έτσι όπως ακούγονται τα πράγματα, και παράνομη!

Το εν λόγω στέλεχος διακρίνεται για την αλαζονεία του η οποία οφείλεται στις ισχυρές σχέσεις με το πρωθυπουργικό περιβάλλον, τις οποίες επικαλείται άλλωστε με κάθε ευκαιρία και κάθε τρόπο, έχοντας την εντύπωση ότι θα σκιαχτούνε οι Επτανησιώτες και θα πέσει μούγκα.

Τα ζητήματα της υπηρεσίας έχουν βαλτώσει, τίποτε ουσιαστικά δεν προχωράει, η παντελής έλλειψη γνώσεων και η ανικανότητα του στελέχους για τη θέση που ετάχθη, είναι πλέον ορατή και χωρίς ...γυαλιά.

Δυο στελέχη της περιφέρειας έχουν ήδη παραιτηθεί το ένα από αυτά είναι ο Ταμείας του περιφερειακού ταμείου γιατί αρνήθηκε να υπογράψει τους παραλογους λογαριασμούς.

Και ενώ τα Επτάνησα βράζουν από τις φήμες, η ΓΓ της ΠΙΝ κα Βασιλική Αλεξανδρίδου, παραχώρησε την Παρασκευή συνέντευξη τύπου στα μέσα επικοινωνίας της Κέρκυρας , παρουσιάζοντας το έργο της. Δεν καταφέραμε να μάθουμε εάν τέθηκαν ή όχι ερωτήσεις στην και Περιφερειάρχη για το θέμα

Σημειώστε δε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω στέλεχος απασχολεί και προκαλεί την κοινή γνώμη με παρόμοια συμπεριφορά και αλαζονεία έναντι των νόμων , για προσωπικό όφελος.

Τι μέλει γενέσθαι; Πολλά ακούγονται. Ότι ζητήθηκε η παραίτηση, ότι θα μετατεθεί σε άλλη υπηρεσία, ότι ενημερώθηκε η Ιπποκράτους...

Το πιο πιθανόν βέβαια είναι να μη γίνει τίποτε και να κουκουλωθεί η υπόθεση με "υποδείξεις" για αλλαγή συμπεριφοράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου