Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Θα στηρίξει Κουβέλη το ΠΑΣΟΚ για το Δήμο της Αθήνας;

Μυστικές δημοσκοπήσεις δίνουν πόντους στον Φ. Κουβέλη
- Ποιά πολιτικός θεωρείται το αντίπαλον δέος
- Που θα είναι υποψήφιος ο Γιάννης Δημαράς

Εισηγήσεις για να δοθεί το χρίσμα για το Δήμο Αθηναίων στον .......Φώτη Κουβέλη, δέχεται σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsit από στενούς του συνεργάτες ο πρωθυπουργός.

Η κίνηση αυτή δεν θεωρείται τυχαία, αφού μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν τον κ. Κουβέλη να είναι μπροστά από όλες τις προσωπικότητες από τον χώρο της Αριστεράς 

Το παρασκήνιο και οι διεργασίες είναι έντονες αφού από τη μια εκτιμάται από την Ιπποκράτους οτι μπορεί να υπάρξει πεδίο συνεργασίας με το νεοσυσταθέν κόμμα του κ. Κουβέλη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, από την άλλη όμως υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ με πολύ μεγάλη δημοφιλία.

Ενα από αυτά το οποίο θεωρείται και φαβορί τόσο για το Δήμο της Αθήνας όσο και για την περιφέρεια, είναι η κα Φώφη Γεννηματά, η οποία έρχεται πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Ενα άλλο πρόβλημα το οποίο ενδεχομένως να βρεί μπροστά του το κυβερνών κόμμα είναι το ενδεχόμενο ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιάννης Δημαράς να κατέβει ως υποψήφιος "αντάρτης" στην περιφέρεια Αττικής.

Πάντως δεν είναι μακρινή η ώρα που θα γίνουν όλα αυτά γνωστά αφού σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ μέσα στο Ιούλιο θα ανακοινώσει σχεδόν όλους τους υποψήφιους δημάρχους και τον Σεπτέμβριο τους υποψήφιους περιφερειάρχες.

απο newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου