Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για «φακελάκι»


Γυναίκα γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» πιάστηκε επ’ αυτοφώρω την ώρα που έπαιρνε «φακελάκι» από πολίτη! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση.
Ύστερα από σχετική καταγγελία προέκυψε ότι η γιατρός είχε διαβεβαιώσει ψευδώς ζευγάρι ιδιωτών, που την είχε επισκεφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, ότι το νοσοκομείο διενεργεί εξειδικευμένες εξετάσεις, ενημερώνοντάς τους ότι το κόστος των εξετάσεων ανέρχεται στα 1.000 ευρώ με απόδειξη και 800 ευρώ χωρίς απόδειξη.

Στη συνέχεια έλαβε τμηματικά διάφορα χρηματικά ποσά, ως προκαταβολή, ενώ σήμερα τους παρέδωσε απαντήσεις των εξετάσεων, οι οποίες ήταν ξενόγλωσσες και φέρονται να έχουν εκδοθεί από εργαστήριο του εξωτερικού. Συνοδεύονταν από αντίστοιχες απαντήσεις στα ελληνικά, τις οποίες φέρεται ότι υπογράφει η συλληφθείσα, ενώ υπάρχει και σφραγίδα που φέρει τα στοιχεία της και τα στοιχεία του νοσοκομείου.

Παρέλαβε δε ως εξόφληση προσημειωμένο χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της κατά τη στιγμή της σύλληψης και κατασχέθηκε. Όπως εξακριβώθηκε από την προανάκριση τον περασμένο Μάρτιο είχε καταφέρει με την ίδια μεθοδολογία να εξαπατήσει και άλλη πολίτη, απαιτώντας και λαμβάνοντας το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου