Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Στη φυλακή ο κηπουρός της Βουλής

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως πέρασε τρεις ώρες ο κηπουρός της Βουλής, καθώς τα «λαγωνικά» της δημόσιας τάξης νόμισαν πως είχαν πιάσει «λαβράκι»!

Το «πεταχτάρι» έπεσε ακριβώς μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όταν εμφανίστηκε ο υπάλληλος της Βουλής, για να ποτίσει τα λουλούδια.

Στο σημείο εκείνο υπάρχει ένας διακόπτης νερού και ο κηπουρός θέλησε να τον θέσει σε λειτουργία, για να μην του μαραθούν τα άνθη και τα φυτά. Όμως, τελικά, μαράθηκε ο ίδιος από το χάλι της… περιπέτειάς του.

Ο κηπουρός είχε κάνει το μοιραίο λάθος και δεν έφερε πάνω του ούτε την αστυνομική του ταυτότητα ούτε το πάσο της Βουλής.

Οι άνδρες της Ασφάλειας τον πλησίασαν (ξέρετε με κείνο το ευγενικό «προχώρα και μην λες πολλά») και ζήτησαν τα στοιχεία του.

«Παιδιά, ο υπεύθυνος του κήπου είμαι» φέρεται να είπε εκείνος, αλλά μια και χωρίς ταυτότητα δεν είσαι τίποτα, έτσι κι εκείνοι τον πήραν μέσα για εξακρίβωση στοιχείων. Πέρασε έτσι ένα τρίωρο στο «Μέγαρο Ακροπόλεως» (εκείνο της αστυνομίας, δηλαδή) και τελικά αφέθηκε ελεύθερος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου