Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΚΤΕΟ των 30 ευρώ

Εάν το κάθισμα του συνοδηγού είναι σε καλή κατάσταση, τότε ο οδηγός έχει πάρει από τους υπευθύνους του κέντρου τεχνικού ελέγχου οχημάτων τη βούλα «αξιοπλοΐας» του αυτοκινήτου του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Έχει βουίξει η τοπική κοινωνία στη Κεντροδυτική Ελλάδα με τα κατορθώματα των ελεγκτών στο συγκεκριμένο ΚΤΕΟ, αλλά επικρατεί… άκρα του τάφου σιωπή, μια και έτσι βολεύονται όλοι.

Σύμφωνα με όλους τους οδηγούς που είδαν να ανάβει το «πράσινο φως» για τα σαραβαλάκια τους, η ταρίφα που «υποχρεώθηκαν» να καταβάλουν ήταν μόλις 30 ευρώ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αφήνει τα χρήματα στο κάθισμα του συνοδηγού, ο ελεγκτής περνάει και ελέγχει αν το παραδάκι είναι εκεί και δίνει το «ok» για την καταλληλότητα του οχήματος.

Τις τελευταίες ημέρες έγινε αρκετός ντόρος γύρω από το θέμα και, επειδή οι φήμες ήθελαν να γίνονται τσακωτοί οι «αετονύχηδες», οι τελευταίοι πήραν τα μέτρα τους.

Φυσικά και δεν απαρνήθηκαν το χαρτζιλίκι τους, αλλά έδωσαν εντολή τα χρήματα να «κατατίθενται» στον καφετζή. Έτσι, έχει κι εκείνος μια μικρή αύξηση των εσόδων του, χωρίς να παιδεύεται να φτιάξει φουσκάλες στους καφέδες!

Από όλους τους γύρω νομούς καταφθάνει καθημερινά στο συγκεκριμένο ΚΤΕΟ πληθώρα οδηγών.

Εκατό αυτοκίνητα τη μέρα επί τριάντα ευρώ, πόσο μας κάνουν; Πολλά και ξεκούραστα λεφτά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου