Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Στο αντάρτικο ξανά η Βάσω - Απείλησε οτι δεν θα ψηφίσει άρθρα ν/σ για τις προμήθειες των νοσοκομείων

Κόντρα Βάσως Παπανδρέου – Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου με αφορμή διάταξη νομοσχεδίου του υπ. Υγείας. Η κα Παπανδρέου φέρνει αντιρρήσεις σε όλα.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, όπου επεξεργάζεται το επίμαχο νομοσχέδιο, ξεκαθάρισε πως δεν θα ψηφίσει τα άρθρα...... 24 και 27, και καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης, λέγοντας πως “ερχόμαστε να νομιμοποιήσουμε παρανομίες που έχουν γίνει, μια αντίστοιχη τροπολογία είχε καταθέσει και Αβραμόπουλος και τότε το ΠΑΣΟΚ μίλησε περί σκανδάλου και πήρε πίσω την τροπολογία”.

Τα λόγια αυτά της Βάσως Παπανδρέου είναι σκληρά και στην ουσία είπε ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει ακριβώς το ίδιο σκάνδαλο με αυτό που το ΠΑΣΟΚ κατηγορούσε ότι πάει να περάσει η Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι η κα Παπανδρέου έχει αποφασίσει να πηγαίνει κόντρα σε όλους και σε όλα, δείχνοντας σαφώς ότι αποτελεί έναν νέο "αντάρτικο πονοκέφαλο" για την κυβέρνηση. 

Όπως δήλωσε η κα Παπανδρέου που δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρεται κυρίως κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να καλούντσαι οι βουλευτές να κόψουν μισθούς και συντάξεις ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με τη σημερινή κατάσταση και να νομιμοποιούμε παρανομίες δισεκατομμυρίων. “Παράνομα ευρώ που για χρόνια εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες του συστήματος εισέπραξαν κάποιος παράνομα”. 

“Εγώ δεν μπορώ να ψηφίζω περικοπές συντάξεων και μισθών με το ασφαλιστικό και εσείς να δίνετε δις σε αυτούς που παρανομούν» αντέδρασε η κ. Παπανδρέου και στη συνέχεια, επιδεικτικά έφυγε από την αίθουσα, παραχωρώντας την προεδρική έδρα σε άλλο συνάδελφο της.

«Λυπάμαι που δεν ακούσατε όσα είπα, επειδή είπατε πολλά και κάνατε χαρακτηρισμού. Ελπίζω να διαβάσετε τι έχω πει από τα πρακτικά» είπε δεικτικά η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, όταν η κ. Παπανδρέου επέστρεψε μετά από περίπου 20 λεπτά απουσίας.

Νωρίτερα η υπουργός Υγείας είχε εξηγήσει πως η ρύθμιση εξασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και τόνισε πως το ΕΣΥ δεν μπορεί άλλο να είναι υπό ομηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου