Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα λειτουργία απομακρυσμένης αποσύνδεσης στο Facebook!

To Facebook δημιούργησε μία νέα λειτουργία που σίγουρα θα βοηθήσει όσους ξεχνούν να κάνουν logout από την σελίδα τους




Η νέα λειτουργία επιτρέπει στο χρήστη που είχε μπει στη σελίδα του στο Facebook από ξένο υπολογιστή και ξέχασε να κάνει logout, να το κάνει εξ' αποστάσεως αφού πλέον του δίνεται η επιλογή δει ποιες συνδέσεις του παραμένουν ενεργές και να τις απενεργοποιήσει.


Το μόνο που έχει να κάνει είναι να πάει στο My Account στη συνέχεια Account Settings και να μπει στην επιλογή Account Security που θα βρει μία οθόνη με όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς του, τους οποίους στη συνέχεια μπορεί να απενεργοποιήσει με ένα κλικ.


Για την ώρα η λειτουργία αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε όλους όμως σταδιακά πρόκειται να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου