Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Προς Μεταμόρφωση κατευθύνονται τώρα τα 20 φορτηγά που προσπάθησαν να πάνε στο κέντρο - Τους περίμενε κλούβα των ΜΑΤ στον Κηφισό

Απίστευτο μποτιλιάρισμα προς Μεταμόρφωση
- Ξεκίνησαν από τη Λεωφόρο Αθηνών - Δεν τους εμπόδισε η αστυνομία
- Ενισχύονται τα μπλόκα - Ανυποχώρητοι οι οδηγοί 

Πορεία προς το κέντρο της Αθήνας ξεκίνησαν ανενόχλητοι λίγο μετά τη μια τουλάχιστον 20 ιδιοκτήτες φορτηγών με τα οχήματά τους.

 Η αστυνομία δεν έκανε φραγμό για να τους σταματήσει αλλά μια κλούβα των ΜΑΤ τους περίμενε αυτή την ώρα κατευθύνονται προς την Αθηνών - Λαμίας πιθανότατα στον κόμβο της Μεταμόρφωσης.
ΩΡΑ 14.20 Απίστευτο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό προς Μεταμόρφωση ΦΩΤΟ NEWSITΩΡΑ 14.20 Απίστευτο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό προς Μεταμόρφωση ΦΩΤΟ NEWSIT


ΩΡΑ 13.50 Ολα σταματημένα στην Λ. Καβάλας ΦΩΤΟ NEWSITΩΡΑ 13.50 Ολα σταματημένα στην Λ. Καβάλας ΦΩΤΟ NEWSIT

Σχεδόν 400 οχήματα, 90 περισσότερα από χθες είναι τα φορτηγά που βρίσκονται σε κομβικά σημεία του λεκανοπεδίου με αποτέλεσμα από το πρωί να υπάρχει ένα απίστευτο χάος στους δρόμους και με την κυβέρνηση να εξακολουθεί να δηλώνει ανυποχώρητη αλλά ταυτόχρονα και απαθής!

"Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο ας έρθουν μόνοι τους να πάρουν τα φορτηγά από εδώ", δήλωσε ο Πρόεδρος των γερανοφόρων Μανώλης Σαχινίδης. 

Αυτή την ώρα στη Μεταμόρφωση είναι 68 οχήματα, στο Χαϊδάρι 87 στο ρεύμα προς Αθήνα, στα διόδια Ελευσίνας είναι 39 στο ρεύμα προς Κόρινθο και 10 στο ρεύμα προς Αθήνα.
Στην Petrola είναι 40 οχήματα στην Αθηνών - Κορίνθου 35 στο Μαρκόπουλο 39, Βουλιαγμένης και Αλίμου είναι 35 και στη Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Γλυφάδα 8.

Όπως και να 'χει το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των μεταφορών ψηφίστηκε επί της αρχής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και την ερχόμενη Τρίτη θα συζητηθεί στην ολομέλεια, ενώ την Τετάρτη θα γίνει η ψηφοφορία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου