Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Αδαμίδης: "Να παραιτηθεί ο Κουκουλάκης"

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ζήτησε την οικειοθελή παραίτηση του διαιτητή και τόνισε ότι η ομάδα του θα αποχωρήσει από το γήπεδο την επόμενη φορά που θα αδικηθεί.

Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε συνάντηση σήμερα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, στο πλαίσιο της οποίας είχε δεκάλεπτη συζήτηση με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βασίλη Τεροβίτσα. 

"Είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση με τον κ. Πιλάβιο και τον κ. Τεροβίτσα. Χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο και η διαιτησία στη χώρα μας. Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρέπει να ξαναδιαιτητεύσει φέτος κι ελπίζουμε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής από την ΕΠΟ αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως η ΚΕΔ θα πάρει τα μέτρα της και ο κ. Κουκουλάκης δεν θα ξαναδιαιτητεύσει φέτος", δήλωσε ο Σταύρος Αδαμίδης.

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι μετά τη συνάντηση θα αλλάξει κάτι, απάντησε: "Ναι, πιστεύω πως κάτι θα αλλάξει. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις και από εμάς, αλλά και από άλλες ομάδες". 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατατεθούν αγωγές σε βάρος του Μιχάλη Κουκουλάκη, αλλά και να αποχωρήσει η ΑΕΚ από το γήπεδο αν αδικηθεί εκ νέου, όπως άλλωστε είχε προκύψει και από την χθεσινή σύσκεψη στα γραφεία της "κιτρινόμαυρης ΠΑΕ: "Οι αγωγές είναι κάτι που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή, ειδικά να δεν αποχωρήσει οικειοθελώς ο κ. Κουκουλάκης. Η ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές κι αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε, ως πρωτοπόροι πάντα, θα το κάνουμε. Δεν πιστεύω όμως πως θα χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο αυτό",κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου