Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Οι εξωγήινοι ενδιαφέρονται για τους πυρηνικούς εξοπλισμού

Το ανακοίνωσαν 7 πρώην αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ


Όλοι τους έγιναν μάρτυρες εμφάνισης ιπτάμενων δίσκων πάνω από στρατιωτικές βάσεις που υπηρετούσαν στις ΗΠΑ τις δεκαετίες 60, 70 και 80.
 
Οι 7 πρώην αξιωματικοί συγκεντρώθηκαν στην Ουάσιγκτον και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με τα ΑΤΙΑ. Μάλιστα παραχώρησαν συνέντευξη τύπου την οποία μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN.
 
Οι αξιωματικοί εξήγησαν στους δημοσιογράφους πως οι εμφανίσεις των ιπτάμενων δίσκων στις συγκεκριμένες στρατιωτικές μονάδες δείχνουν ότι εξωγήινες μορφές ζωής ενδιαφέρονται για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών και ενδεχομένως θέλουν να στείλουν στην ανθρωπότητα ένα μήνυμα.
 
Οι μαρτυρίες τους για εμφάνιση ΑΤΙΑ πάνω από βάσεις πυρηνικών όπλων βασίζονται ή σε δικές τους εμπειρίες ή σε μαρτυρίες υφιστάμενών τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
 
“Πιστεύω και οι παρευρισκόμενοι εδώ πιστεύουν το ίδιο, ότι αυτός ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις από όντα προερχόμενα από άλλους πλανήτες και για λόγους που δεν κατανοούμε δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών που ξεκίνησε στο τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου" δήλωσε ο Ρόμπερτ Χάστινγκς, ερευνητής και συγγραφέας σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
 
Ο διοργανωτής της εκδήλωσης μάλιστα κάλεσε την κυβέρνηση των ΗΠΑ να παραδεχθεί δημόσια την επίσκεψη εξωγήινων στη γη.
 
Αντίστοιχες μαρτυρίες εξέφρασε και ο πρώην σμηναγός Ρόμπερτ Σάλας, ο οποίος έχει γράψει και ένα βιβλίο σχετικό με το θέμα υπογραμμίζοντας ότι το φαινόμενο των UFO είναι πραγματικό και όχι αποκύημα της φαντασίας.
 
Οι αποστρατευθέντες αξιωματικοί εκτιμούν πως η εμφάνιση των UFO στις πυρηνικές βάσεις είναι ένα έμμεσο μήνυμα σε ΗΠΑ – Ρωσία για την προστασία του πλανητικού συστήματος.
 
Οι 7 αξιωματικοί ανέφεραν πως παρατηρήθηκαν απενεργοποίησεις πυρηνικών πυραύλων σε κάποιες “επισκέψεις” των ΑΤΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου