Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Το ΛΑΟΣ ζητά από την εξεταστική να καλέσει για κατάθεση και τον Κώστα Σημίτη

Ετσι απάντησε ο Καρατζαφέρης στη Ρηγίλης για τα περί ..."θυρωρού της πράσινης πολυκατοικίας"

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit σε λίγη ώρα θα δημοσιοποιηθεί επιστολή του ΛΑ.ΟΣ προς τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής που ερευνά το σκάνδαλο της Siemens.  


Το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη ζητά από τον κ. Σήφη Βαλυράκη να κινήσει τις διαδικασίες κλήτευσης και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, για να απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών.

Δεν έχουν ακόμη αντιδράσει στην Εξεταστική για την πρωτοβουλία του ΛΑΟΣ, ενώ ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί ο ίδιος ο κ. Σημίτης.

Η απόφαση του ΛΑΟΣ να ταράξει τα νερά και να φέρει τον Κώστα Σημίτη στην ίδια θέση με τον Κωστα Καραμανλή ερεμηνεύεται από πολλούς ως μια κίνηση αντιπερισπασμού μετά τη χθεσινή ολομέτωπη επίθεση της Ρηγίλλης στο πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

Ο χαρακτηρισμός " θυρωρός της πρασινης πολυκατοικίας" φαίνεται πως ευαισθητοποίησε τον κ. Καρατζαφέρη που απάντησε άμεσα με το αίτημα της "κλήσης Σημίτη" στην εξεταστική. 

" Η Ελλάδα βρίσκεται στο βάλτο, το ΠΑΣΟΚ τραβάει με το αριστερό χέρι, η Ν.Δ. τραβάει με το δεξί και εγώ από ένα δέντρο προσπαθώ να την τραβήξω με ένα σχοινί για να τη σώσω. Σταματήστε, επιτέλους την αντιπαλότητα για να βγει η Ελλάδα από το βάλτο! Γι αυτό λέω "κυβέρνηση οικουμενικής αντίληψης". Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μια εθνική συνεννόηση για να σώσουμε την πατρίδα. Τα περί "γαλάζιας" και "πράσινης" πολυκατοικίας είναι φτηνά μπροστα σε αυτή την ανάγκη που έχει η χωρα", δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου