Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Καρατζαφέρης: ο Καραμανλής μεταμφιέζεται για να βγει από το σπίτι

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή την κλήση Καραμανλή στην επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση του Βατοπεδίου

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ ΛΑΟΣ και Ν.Δ. όταν ο Γ. Καρατζαφέρης αναρωτήθηκε “γιατί τόσος θόρυβος στη Νέα Δημοκρατία για την κλήτευση του κυρίου Καραμανλή στην Επιτροπή. Δεν πρόκειται να πάει ως κατηγορούμενος, αλλά ως ουσιώδης μάρτυρας”
Στη συνέχεια όμως ο κ. Καρατζαφέρης καλώντας τη Ν.Δ. Να “πείσει” τον πρώην Πρωθυπουργό να εμφανιστεί έκανε ένα σχόλιο που προκάλεσε ... θύελλα. 
Είπε πως ο Κώστας Καραμανλής πρέπει να πάρει θέση για να μπορεί στο μέλλον να ορθώσει ανάστημα στην κοινωνία , καθώς όπως σχολίασε τώρα “μεταμφιέζεται για να βγει από το σπίτι του” 
'Ντροπή σας” ήταν η απάντηση του Μ. Κεφαλογιάννη που με τη σειρά του αναρωτήθηκε γιατί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο για την κλήση και του Κώστα Σημίτη αναφέροντας χαρακτηριστικά “φοβάστε γιατί ο Κ. Καραμανλής θα πάει στη ΔΕΘ για να συμπαρασταθεί στον Αντώνη Σαμαρά ή μήπως γιατί καταψηφίσατε το μνημόνιο και ο κόσμος θα σας καταψηφίσει στις εκλογές;”
Μάχη και για την πολυκατοικία
Ο κ. Κεφαλογιάννης μάλιστα πέταξε το γάντι στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ συμπληρώνοντας πως φοβάται τη διαρροή στελεχών προς τη Ν.Δ. Για να λάβει απάντηση από το Γ. Καρατζαφέρη:
“είμαστε μια παράταξη που έχει την ικανότητα να γεννάει συνεχώς στελέχη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου