Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ετοιμάζουν τουαλέτες για... τραβεστί!

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ των δημοτικών συμβούλων για ένα σχέδιο κατασκευής ειδικών αποχωρητηρίων για τις...τραβεστί!

Ένα σχέδιο για την κατασκευή ειδικών αποχωρητηρίων για τις τραβεστί στα νυχτερινά κέντρα και στα μπαρ του Σαν Μαρτίν έχει προκαλέσει διαμάχη μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της περιοχής, καθώς ορισμένοι θεωρούν ότι είναι ρατσιστικό.
"Πρόκειται να έχουμε ξεχωριστά αποχωρητήρια για τους άνδρες και για τις γυναίκες, και αποχωρητήρια για τις τραβεστί στα νυχτερινά κέντρα και στα μπαρ", δήλωσε η δημοτική σύμβουλος Γκιμένα Αμπονασάρ.
"Οι κοπέλες διαμαρτύρονται ότι μοιράζονται τα αποχωρητήρια με τις τραβεστί και οι τραβεστί αν πηγαίνουν στα αποχωρητήρια των ανδρών μπορεί να πέσουν θύματα κακοποίησης", πρόσθεσε η 25χρονη δημοτική σύμβουλος, σε τηλεφωνική συνέντευξη από το Σαν Μαρτίν.
Η κ. Αμπονασάρ σημείωσε ότι το σχέδιο της έχει την υποστήριξη των οργανώσεων των τραβεστί στην πόλη αλλά οι δημοτικοί σύμβουλοι άλλων κομμάτων καταγγέλλουν το μέτρο ως ρατσιστικό.
Η Αργεντινή έγινε τον Ιούλιο η πρώτη χώρα της Λατινικής Αμερικής που νομιμοποίησε τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου