Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Iglesias, Anastacia, Anderson: Tι απαίτησαν για να βρεθούν στη χώρα μας;

Ο διαγωνισμός της EuroVoice θα διεξαχθεί σε νέο χώρο. Μάθε στο ΤLIFE τι ζήτησαν από τους διοργανωτές οι διάσημοι star που θα πάρουν μέρος!

O λαμπερός μουσικός διαγωνισμός του EuroVoice θα φέρει ένα φαντασμαγορικό show στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου.
Μία διοργάνωση υψηλών τεχνικών προδιαγραφών που θα υποδεχτεί 33 υποψήφιους από όλη την Ευρώπη για να διαγωνιστούν στο τραγούδι. Η τηλεοπτική πανευρωπαική μετάδοση του διαγωνισμού απαιτεί την μεταφορά του show από το ΟΑΚΑ που είχε αρχικά προγραμματιστεί, στην πίστα του "Αθηνών Αρένα". Η ζωντανή μετάδοση της διοργάνωσης θα γίνει από τον ΑΝΤ1.

Στην σκηνή του EuroVoice θα εμφανιστεί live ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα έχει κι έναν ρόλο έκπληξη! Την παρουσίαση του show, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει αναλάβει η εκρηκτική ξανθιά του Χόλιγουντ Pamela Anderson. Η σέξι ναυαγοσώστρια του "Baywatch" έχει αδυναμία στους Έλληνες. Πρόσφατα είχε χαρακτηρίσει τον ελληνικής καταγωγής χορευτή στο αυστραλέζικο "Dancing with the stars" ως "Έλληνα Θεό".  Άλλωστε η μητέρα του πρώην συζύγου της Tommy Lee είναι Eλληνίδα και ξέρει από Έλληνες.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν δέχθηκε να αναλάβει την παρουσίασει του μουσικού διαγωνισμού, έχοντας όμως και τις απαιτήσεις της! Η Pamela έχει ζητήσει τρεις σουίτες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος που θα έχει θέα τον ωκεανό! Επίσης θέλει να έχει στο πλευρό της 24 ώρες το 24ωρο δύο οπλισμένους σωματοφύλακες.

Ειδική μεταχείρηση όμως θέλουν και οι άλλοι δύο guest! Ο Enrique Iglesias έχει ζητήσει για το show που θα παρουσιάσει, ανελκυστήρα μέσω του οποίου θα αποκαλυφθεί στην έναρξη κατά την διάρκεια της δεύτερης μέρας του διαγωνισμού. Ο Ισπανός star έχει επίσης ζητήσει να τρώει σε πορσελάνινα πιάτα με επάργυρα μαχαιροπίρουνα και το τραπέζι να είναι στρωμένο με λινά τραπεζομάντηλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου