Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκίνησε ο “πόλεμος” -Έξαλλος ο Μαρινάκης- "Στην Θεσσαλονίκη έγινε ένα έγκλημα"

o μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του αιωνίου αντιπάλου και του διαιτητή Δαλούκα για το πέναλτι που έδωσε στον Παναθηναϊκό, στον αγώνα με τον Άρη. "Να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο", τόνισε. ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ψυχραιμία κ. Μαρινάκη". 

Η κόντρα των "αιωνίων" ξεκίνησε μόλις από την δεύτερη αγωνιστική. Αφορμή στάθηκε η διαιτησία του Δαλούκα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μιλάει με σκληρά λόγια.

Ως... έγκλημα κατά του Ελληνικού ποδοσφαίρου χαρακτήρισε την διαιτησία του Δαλούκα στο “Κλ. Βικελίδης” ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού που έκανε λόγω και για “παρακράτος”!

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:


"
Δυστυχώς σήμερα διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα, εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου, εναντίον της Ελλάδας. Ηρθαμε εδώ πριν 2 μήνες προσφέραμε χρήματα για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως κάναμε ένα τεράστιο λάθος, σε μια εποχή που οι οικονομικές συγκυρίες ήταν πολύ δύσκολες.

Για να αναβαθμίσουμε όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να το ξεβρωμίσουμε τον χώρο! Θα πρέπει να ταχθούμε εναντίον των διαιτητών και των παραγόντων του παρακράτους που μεγαλούργησε πέρυσι και λειτουργεί και φέτος. Το έδειξε και στην πρώτη και στην δεύτερη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έχει 3 βαθμούς, έπρεπε να έχει 6. Ο Παναθηναϊκός έχει 4 αλλά θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 2. Εξι θα έπρεπε να έχει σήμερα ο Αρης.

Να βγει ο Κόντης να το καταδικάσει ή να βγει ο Παναθηναϊκός να καταδικάσει τα όσα έγιναν.

Σήμερα τα ψέματα τελειώνουν. Οποιος νομίζει ότι θα παίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Αρη, του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων ομάδων είναι γελασμένος. Ας μην κρυβόμαστε. Ο Δαλούκας και οι Δαλούκες γενικότερα θα πρέπει να κρεμάσουν σφυρίχτρα τους. Δεν υπάρχουν περιθώρια πρέπει να ξεβρωμίσει ο τόπος αν θέλουμε να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου