Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

“Super market” υποπολυβόλων Καλάσνικοφ, κάθε είδους χειροβομβίδων και υπερσύγχρονων όπλων είναι πλέον η Ελλάδα.


Από τους “ληστές με τα Καλάσνικοφ” ως τους “ληστές με τα πολυβόλα”, όπως τους “βάφτισαν” οι αστυνομικοί οι κακοποιοί κυκλοφορούν και οπλοφορούν σαν αστακοί.

Πυροβολούν με το παραμικρό και μόλις χθες άφησαν πίσω τους έναν νεκρό και έναν τραυματία στο κέντρο.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν σχεδόν 1.200.000 παράνομα όπλα. Τα μισά τουλάχιστον είναι τύπου Καλάσνικοφ που ο οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει με μόλις 700 έως 800 ευρώ.

Το δημοφιλέστερο "εργαλείο" των κακοποιών
Το δημοφιλέστερο "εργαλείο" των κακοποιών

“Θραύση” κάνουν τα όπλα που προέρχονται από τις χώρες του πρώην”ανατολικού μπλοκ” και τα οποία έχουν κατακλείσει την παράνομη αγορά.

Υποπολυβόλα τύπου “ούζι ή τοκάρεφ” κυκλοφορούν κατά δεκάδες στην Κρήτη και στα πέριξ της πλατείας Ομονοίας και οι τιμές τους είναι από τρεις έως τέσσερις χιλιάδες ευρώ (το μικρό τους μέγεθος ανεβάζει την τιμή καθώς εύκολα μεταφέρονται).
Από τα πρώτα στις προτιμήσεις...
Από τα πρώτα στις προτιμήσεις...

το αγαπημένο πιστόλι των "νονών"το αγαπημένο πιστόλι των "νονών"

Μόνο σε... πάγκους δεν βρίσκεις όπλα λένε οι αξιωματικοί της ασφάλειας που αναφέρουν πως οποιοσδήποτε που διαθέτει τρεις ως πέντε χιλιάδες ευρώ μπορεί να αγοράσει ένα ημιαυτόματο τύπου Σκόρπιον ή με δύο χιλιάδες ένα 38άρι πιστόλι.
το "κλασικό" 38αρι
το "κλασικό" 38αρι

το ημιαυτόματο skorpion
το ημιαυτόματο skorpion

Η ... αποθήκη φαίνεται πως είναι τα ορεινά της Κρήτης, ενώ από τα διάτρητα σύνορα με την Αλβανία και τη Βουλγαρία “εξοπλίζονται” σε καθημερινή βάση οι κάθε είδους εγκληματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου