Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Τα τεσσερα θύματα των στυγνών δολοφόνων

Νέοι άνθρωποι την ώρα που εργάζοταν αμέριμνοι έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία λόγω της φωτιάς που ξέσπασε από δολοφονικές μολότοφ.


Θύματα των δολοφόνων...νέοι άνθρωποι, δύο γυναίκες και ένας άνδρας που το πρωί της Τετάρτης πήγαν στη δουλειά τους αμέριμνοι και χωρίς τίποτα να υποδηλώνει την τραγική κατάληξη.

Οι τρεις αυτοί άνθρωποιν δούλευαν στην τράπεζα Marfin και δέχθηκαν την επίθεση ανεγκέφαλων που πέταξαν βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα το κτίριο να λαμπαδιάσει. Οι άνθρωποι δεν κατάφεραν να βγουν από το κτίριο και έσβησαν από τις αναθυμιάσεις ενώ προσπαθούσαν αγωνιωδώς να βγουν διέξοδο. Ο ένας βρέθηκε στα σκαλιά στην προσπάθειά του να ανέβει στον τρίτο όροφο, ενώ οι δύο γυναίκες βρήκαν τραγικό θάνατο κοντά στα παράθυρα στην προσπάθειά τους να βγουν και να πάρουν ανάσα. Δυστυχώς όμως κανείς από τους τρεις δεν τα κατάφερε.

Τελικά, οι συνάνθρωποι μας, νέοι άνθρωποι με όνειρα δεν τα κατάφεραν και άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στα γραφεία που δούλευαν ανάμεσα σε φλόγες και πυκνούς καπνούς εξαιτίας του θράσους δολοφόνων, που όχι μόνο έριξαν βόμβες μολότοφ, αλλά στη συνέχεια ράντιζαν το κτίριο με βενζίνη για να βεβαιωθούν ότι θα σκοτώσουν ανθρώπους και πως δεν θα βγει κανείς ζωντανός από εκεί μέσα.

Νεκροί είναι οι

Παρασκευή Ζούλια 35 ετών
Αγγελική Παπαθανασοπούλου 32 ετών
και Επαμεινώνδας Τσακαλης ετών 36

Η Αγγελική Παπαθανασοπούλου σε ηλικία 32 ετών έχασε τη ζωή της. Οι νεκροί όμως ουσιαστικά είναι τέσσερις, καθώς η κοπέλα ήταν έγκυος 4 μηνών. Ο πατέρας της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου είναι δικηγόρος, ενώ η μητέρα της εργάζεται στον δημόσιο τομέα.

Τραγικά πρόσωπα οι γονείς των τριών ανθρώπων. Η μητέρα του Επαμεινώνδα Τσάκαλη δεν γνώριζε τίποτα αλλά η γειτονιά όπου διέμενε ο 36χρονος γνώριζε τα πάντα και οι γείτονες έκλαιγαν, προσπαθώντας να κρύψουν από την χαροκαμένη μάνα την οδύνη τους. Τελικά, αργά ενημέρωσαν τη μάνα η οποία συντετριμμένη έφθασε στο υποκατάστημα της τράπεζας και έκλαιγε με αναφιλητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου