Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

Αρχίζει αύριο το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Εργατικής Εστίας

Όσοι από τους δικαιούχους δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις καλοκαιρινές εκδρομές της Εργατικής Εστίας.

Ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας θα υλοποιήσει το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου μέχρι 11 Σεπτεμβρίου καλοκαιρινό πρόγραμμα 7 ήμερων και 8 ήμερων εκδρομών , σε επιλεγμένους χερσαίους και θαλάσσιους προορισμούς , για 22.242 άτομα, δικαιούχους παροχών του νομού Αττικής.
 
Από αύριο Τετάρτη 12 Μαΐου οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι καλούνται να προεγγραφούν σε όλα τα γραφεία διανομής του Οργανισμού στην Αττική:
 
 
ΑΘΗΝΑΣ: Πατησίων 125
Αγ. Μάρκου 11
 
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Θίσβης 7
 
ΠΕΙΡΑΙΑ: Ομηρίδου Σκυλίτση 19
 
ΤΑΥΡΟΥ: Τιμοθέου Ευγενικού 5
 
ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Χαριλάου 30
 
Ν. ΙΩΝΙΑΣ: 28ης Οκτωβρίου 42
 
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αργυρουπόλεως 94-96
 
ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Αγαμέμνονος 22
 
ΑΙΓΑΛΕΩ: Πλαστήρα 105
 
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Ήρας 2
 
τις ώρες 8.00-14.30 μ.μ δηλώνοντας την εκδρομή και το χρονικό διάστημα που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εξής :
 
1. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ:
 
α) Τετάρτη 12 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 17 και 18 Ιουλίου μέχρι24 Ιουλίου και από 24 και 25 Ιουλίου μέχρι 31 Ιουλίου.
 
β) Πέμπτη 13 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου μέχρι 7 Αυγούστου και από 7 και 8 Αυγούστου μέχρι 14 Αυγούστου.
 
γ) Παρασκευή 14 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν 14 και 15 Αυγούστου μέχρι 21 Αυγούστου και από 21 και 22 Αυγούστου μέχρι 28 Αυγούστου.
 
2 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ:
 
α) Δευτέρα 17 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 3 και 4 Ιουλίου μέχρι 10 Ιουλίου και από 10 και 11 Ιουλίου μέχρι 17 Ιουλίου
 
β) Τρίτη 18 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 28 και 29 Αυγούστου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου
 
Επισημαίνεται ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να προεγγράφονται στις εκδρομές των συνταξιούχων εφόσον το επιθυμούν προσερχόμενοι στις αντίστοιχες ημερομηνίες απογραφής των συνταξιούχων .
 
Για τις εκδρομές που θα προεγγραφεί μεγαλύτερος αριθμός δικαιούχων από αυτόν που προβλέπεται στο πρόγραμμα θα υπάρξει, όπως κάθε χρόνο, κλήρωση.
 
Δικαιολογητικά:
 
Τα δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται είναι: Θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας (ατομικό και οικογενειακό ),αστυνομική ταυτότητα , απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης εργαζόμενου με 100 ημέρες εργασίας το έτος 2009, ΑΦΜ, αρχική απόφαση σύνταξης.
 
Σε περίπτωση επιδοτούμενης ανεργίας πέραν των λοιπών δικαιολογητικών θα προσκομίζεται η εγκριτική απόφαση από τον ΟΑΕΔ.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι πέρυσι έκαναν χρήση μικτού προγράμματος παροχών με την προϋπόθεση ότι φέτος δεν έλαβαν καμία παροχή του ΟΕΕ, εκτός δελτίων θεάματος. Ακόμη μπορούν να προεγγραφούν δικαιούχοι παροχών ΟΕΕ νομού Αττικής που απογράφησαν στο φετινό πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού και λόγω υπέρβασης των εισοδηματικών ορίων δεν θα λάβουν δελτία κοινωνικού τουρισμού .
 
Στους εκδρομείς προσφέρεται δωρεάν μετακίνηση, ξενάγηση και διαμονή σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα με πρωινό.
 
Οι διαδρομές των εκδρομών θα αναρτηθούν την Τετάρτη 12 Μαΐου σε όλα τα γραφεία διανομής και στην ιστοσελίδα www.oee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου