Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

"Μας έριξαν μολότοφ και μετά ράντιζαν με βενζίνη"


Συγκλονιστική μαρτυρία:
"Έριξαν τρεις μολότοφ εκεί που εργάζονταν οι υπάλληλοι και μετά ράντιζαν με βενζίνη

Ρίγη προκαλούν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως ώρα με την ώρα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κουκουλοφόροι πυρπόλησαν τα γραφεία της Μαρφιν στην οδό Σταδίου. 

"Έριξαν δύο μολότοφ στο ισόγειο και μια στον ημιόροφο, όπως μου είπαν οι συναδελφοι της γυναίκας μου μόλις άρπαξαν οι μολότοφ άρχισαν να ραντίζουν με βενζίνη το χώρο όπου βρίσκονταν άνθρωποί". Αυτή η συνταρακτική μαρτυρία που σύμφωνα με τον άνθρωπο αυτό - ο οποίος ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του- μαρτυρά το μένος των κουκουλοφόρων ακόμα και προς απλούς τραπεζουπάλληλους.

"Η σύζυγος μου" σώθηκε την τελευταία στιγμή. Βρισκόταν στον δεύτερο όροφο και προσπαθούσε να αναπνεύσει ανάμεσα από τους μαύρους καπνούς. Δύο συνάδελφοι της κρεμάστηκαν από τα παρτέρια διπλανών κτηρίων και από εκεί τις απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες. Οι συνάδελφοι της αμέσως μετά το περιστατικό φυγαδεύτηκαν από τους εκπροσώπους των εργαζομένων καθώς κινδύευαν από το μένος άλλων κουκουλοφόρων που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο". Με αυτά τα λόγια ο 38χρονος άνδρας ολοκλήρωσε την επικοινωνία μας ήθελε να πάει κοντά στην σύζυγο του που παρα λίγο να χάσει εξαιτίας κάποιων που μάλλον δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου